Vinnare av Mello 2013?

Blir det Ulrik som vinner Melodifestivalen i år? Jag gillar låten men jag har inte känt något riktigt wow inför någon av låtarna som tävlar det här året. Varje år kan inte innehålla en ”Euforia”, men lite mer kunde vi väl ändå ha önskat av årets upplaga. Jag tycker att Ulrik ska vinna av flera anledningar. Jag tror det är smart att vi skickar en ung kille som sjunger bra. Jag tycker att det är suveränt att en artist ÄNTLIGEN har spelat in en musikvideo innan finalen. Det betyder nämligen att när Europa börjar kolla på vårt Eurovisionbidrag så finns det en snygg popvideo att presentera. Det här har ingen svensk vinnare gjort så länge jag kan minnas. Nu gick det ju bra för Loreen, men jag gissar att saknaden av en musikvideo är en av anledningarna till att hon aldrig slog igenom i USA där man inte sänder Eurovison Song Contest. Det handlar om marknadsföring, snygg marknadsföring. Hatten av för Ulrik som har förstått värdet av en enkel men bra musikvideo.

5 kommentarer till Vinnare av Mello 2013?

 1. Maria Böhme skriver:

  Oavsett hur det går i Melodifestivalen kommer det att bli något stort av den killen. Gillar både honom och låten!

 2. Carina Johnsson skriver:

  Jag håller med dej till fullo.Det har varit riktigt dåligt hittills förutom Yohio och Ullrik.Tyvärr gick det ej att se videon här.Vi får hoppas att nån bra låt från 2.a Chansen kommer med.Ha det gott vännen.

 3. Sandra Jonsson skriver:

  Jag tror och hoppas på Yohio eller Ulrik att någon av dem vinner =))

  Kram

 4. Synnöve skriver:

  Gillar! Vill ha den som uppvärmningslåt i kören 🙂

 5. Julia skriver:

  Snygg video. Bra röst och bra låt men jag tror Yohio vinner 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *