Vinter i oktober?

Vad är det som händer? Vinter i oktober. Finns det ingen lag för det här? 🙂 Jag satt på Stockholms Matvarufabrik och åt en stilla middag med Gi-Ola, Diplomat-Henric och Happy Plugs-Johan när ovädret plötsligt brakade loss. Jag hade dock tur som satt med ryggen mot fönstret så jag inte tappade aptiten helt och hållet. Det är som att varje kall snöflinga biter sig fast rakt in i märgen på mig. Ha ha jag borde nog söka hjälp för det här. Nåväl inte ok med vinter i oktober. Frågor på det?

Middagen var helst suverän. Jag åt oxkind vilket inte låter så väldigt upphetsande men visade sig vara en riktig vinstlott. Halloween börjar närma sig och jag och Ola ska på ett stort party under helgen så vi irrade runt i Stockholm igår för att hitta schyssta outfits till skräckens helg. Det visade sig att vi inte var ensamma om att leta kläder. Det var låååååång kö för att komma in på Buttericks. Helt ofattbart. Trodde först att Madonna var på besök i stan, men nej det var bara halloweensugna konsumenter som skulle shoppa i sista sekund.

6 kommentarer till Vinter i oktober?

 1. Anne skriver:

  Skrattade gott när jag läste din dröm om Mona Sahlin. Gulligt hur ni firade det hela.:)
  Aldrig hört talas om oxkind tidigare. Vilken tur att det smakade gott. Vad mysigt ni ser ut att ha det där inne när snön yr utanför. Häftig bild du fick på ovädret.
  Kram

 2. Stina skriver:

  Vet att för om de var 2år sen så fick vi snö i oktober, kom sjukt mycket då och sen hade vi 30 minus so kallast, usch! Nej, snön får komma i nov fast jag skulle vilja ja lite lite snö nu 🙂

  Jo, de är verkligen halloween helgen nu! Märkte av de på jobbet då alla köper tonvis med godis.

  Själv ska jag på dop idag, min kompis och hennes man fick barn nu i somras, en liten tjej 🙂

  Hoppas du får en toppen helg!

  Kramar i massor 🙂

 3. Synnöve skriver:

  Då är vi förberedda på att se ett par läskiga figurer här på bloggen endera dagen. Hoppas ni får en rolig fest!

 4. Maria V skriver:

  Det sägs att man ska möta sin rädsla.En weekend i Sibirien kanske? Sen ska du se att en liten snöflinga är en välsingnelse!Kram!

 5. Julia skriver:

  Vilken dräkt ska du ha? Kram

 6. Julia skriver:

  Ja nu faller kylan ner i fejset på oss alla usch. Så härligt läsa din blogg du utrycker dig så underbart kul. Stor kram Julia jag kämpar på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *