Weekend i Atlanta

Den här helgen har jag åkt upp till Atlanta för att umgås vänner och besöka ett gospelevent. Jag tog flyget från Miami vid 15-tiden igår. Det spöregnade så det kändes att jag hade valt rätt helg för min utflykt.

Ombord på planet var stämningen på ”topp” som ni kan se på bilden 🙂

Det blev desto bättre när jag mötte upp mina kompisar Wesley Martin och Armen Shaomian. Jag lärde känna Armen förra året i Miami och nu har han flyttat norrut. Han är konsertpianist och även professor på ett universitet. Armen växte upp i Sverige men är född i Armenien. Wesley är en ny vän från i år. Vi träffades precis innan jul. Han kommer från Louisiana och har precis som jag sin bakgrund i kyrkan. Han ska snart börja läsa till jurist.

Vi åkte ut till ett enormt stort internationellt gospelkonvent som de kör varje år, fast i olika städer. Den här gången var det Atlantas tur. Konventet går under namnet Gospel Heritage Foundation Conference och det samlar enormt mycket folk. Kvällens konsert sändes live över hela USA i en kristen TV-kanal.

Gospelkören By Grace från Sverige fullkomligt ägde när de gick upp på scenen och körde två låtar. Publiken var helt i extas. Ett magiskt ögonblick! Jag har flera goda vänner i kören och det var riktigt kul att få en chans att lyssna på dem och även växla några ord på plats.

Ville så klart föreviga denna kväll på bild 🙂

En kommentar till Weekend i Atlanta

  1. Julia skriver:

    Så härligt att se din lycka 🙂 många kramar o kärlek från Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *