Wine and Food Festival!

Den här helgen har stora delar av stranden förvandlats till ett festivalområde. Det är den årliga Wine and Food mässan som har intagit Miami Beach. I de stora vita tälten blir man serverad utsökta måltider skapade av stjärnkockar från hela världen. Min vän Roger Borges (i mitten på bilden) har varit på plats och gjort reportage för sin TV-station Univison. Jag tycker att det är märkligt hur de lyckas hålla maten färsk när det är 30 grader varmt ute. Det hjälper ju inte med ett kylskåp utan man kör med full aircondition i tälten och precis utanför ligger turisterna och solar sig på stranden. Melker Sörensen är tillbaka i Miami en kortis och han hängde med mig och Roger på stranden idag.

Vattnet är så ljuvligt just nu att man inte vill gå upp. Jag kan ligga i hur länge som helst. Känns så overkligt när jag tänker på att isen hemma i Sverige fortfarande ligger kvar på sjöarna. Man borde flytta hela Sverige till Miami på vintern. Tänk vad kul vi skulle ha tillsammans!

4 kommentarer till Wine and Food Festival!

 1. Eva skriver:

  Mycket bra idé med flytt till Miami. Den köper vi direkt. Ser verkligen härligt ut att ligga på stranden och lapa sol. Jag tror dock att våren är på gång här hemma, plus 9 grader idag. Inte illa.

  Ha en skön vecka/Kram Eva

 2. Stina skriver:

  Du såg ju inte att ha de dåligt precis, är så avis på dig 🙂
  Ja, tänk om vi här i sverige fick ha den värmen som är i Miami året om och slippa denna kalla vinter.
  Hoppas du har de toppen, här uppe i norrland är de klarblå himel och strålande sol.

  Kram på dig 🙂

 3. Nicklas skriver:

  Vart har Magnus Carlsson tagit vägen….? Hmmm…

  • Stina skriver:

   Han har ”flyttat in” på Facebook numera, han skrev ett blogginlägg om de här på bloggarenan i fall du vill läsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *