Allsång på Steninge Slott

På söndagar leder jag Allsång på Steninge Slott och igår var det Andreas Weise som gästade mig. Slottet ligger utanför Sigtuna och är otroligt vackert. Vi kör konserterna i en stenlada som är grymt cool med stora takpelare. Andrea Engsäll är arrangör och allsångerna kommer att fortsätta till mitten av oktober. Nästa söndag kommer Hannah Graaf på besök och det blir hennes allsångsdebut. Har du möjlighet att titta förbi så vore det jättekul!!

Full fart från början med Anne-Lie Rydés ”Bossa Nova”. Jag lyckades dessutom braka igenom trappan på väg upp på scenen. Sånt som händer när det är live 🙂

Jag jobbar mycket med lokala körer när jag är ute och spelar. Det här är Ekebykören och de är med mig på allsångerna.

Andrea Engsäll och jag innan konserten drog igång. Visst är hon helt fantastiskt vacker!!!

Andreas och jag körde ”Ta mig till Havet” och ”Till mitt eget blue Hawaii” som gemensamma allsånger…

… sen sjöng han 6 egna låtar, bla två helt akustiskt med gitarr

Det här tjejgänget kallar sig för Dream Pack och går en sångutbildning i Sigtuna. Riktigt grymma tjejer!

4 kommentarer till Allsång på Steninge Slott

 1. Carina J i Färila skriver:

  Hallo där.Välkommen in i gänget Gabriel.Är ett stort fan av din kompis på Arenan Magnus C.Jag följer gärna dej också på scen och i det dagliga livet.Har inte följt dina förhavanden förr men kommer att kolla in din blogg då och då.
  Välkommen igen från Carina i Hälsingland.

 2. Rolf Persson skriver:

  Hej Gabriel och varmt välkommen hit!!! Det är verkligen roligt att även du har en blogg!!!
  Ha en fortsatt trevlig dag
  // Rolf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *