Andas mitt i kaos

IMG_4177

Dagarna bara springer iväg och jag är verkligen inne i ett galet jobbrace just nu. Den här veckan har jag som vanligt rest runt i Sverige och övat med mina körer. Bilden är från en lunch vid Västra Hamnen i Malmö. Långt därborta kan man skymta Öresundsbron. Otroligt vacker utsikt och dessutom viktigt för kroppen att få komma ut och andas frisk luft. Det är lätt att glömma bort att andas och fylla på med energi när man hela tiden försöker ta sig från A till B på snabbaste tid. En stund som denna är otroligt värdefull och rogivande för själen.

unnamed

Imorgon söndag har jag en konsert med min kör One Voice här i Stockholm. Det är en insamlingskonsert som vi håller för Stadsmissionens arbete med hemlösa. Det är fri entré, men vi tar upp en kollekt så man ge det man själv vill. Konserten börjar kl 18.00 och den är i Maria Magdalena kyrka vid Mariatorget. I torsdagskväll hade vi genrep och det var en hel del nya låtar som skulle övas in. Det kändes bra efteråt men jag var ganska mör efter fyra körkvällar i rad. Igår och idag sitter jag och förbereder ett stort event som jag ska leda i Göteborg nästa helg. Kanske det största jag någonsin har gjort. Kan tyvärr inte berätta vad det är men jag lovar att rapportera när det är klart 🙂 Så man kan lugnt påstå att ketchupeffekten har tagit över min tillvaro. Från lugnet i Miami till 100% fart och fläkt. Balans är ett ord som inte riktigt finns i mitt liv. Här är det antingen eller som gäller 🙂

IMG_4178

Andas……..

En kommentar till Andas mitt i kaos

 1. Julia skriver:

  Tror många människor har svårt med balansen 😉
  Härligt att få åstadkomma och uppleva saker.
  Tänk så mycket härligt du får göra i ditt liv Gabriel 🙂
  Hela världen ligger i dina händer.
  Ingen kan leva som du 😉
  Ingen har det liv som du har.
  Det finaste livet för det är DITT LIV 🙂
  Kram Julia <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *