Barn på nytt!!

Igår passade jag på att testa vattenrutchbanorna här på hotellet. Har inte åkt sedan jag var liten och inte direkt saknat upplevelsen, Men när jag väl hade börjat kunde jag inte sluta. Jag höll på i över en timme och testade alla 4 banorna hur många gånger som helst. Tänk att det är så kul att bara släppa allt ibland och bli ett barn på nytt.

3 kommentarer till Barn på nytt!!

 1. Carina J i Färila skriver:

  Vilka härliga badbilder.Jag är lite skraj att åka vattenruschbanor efter att jag gjort mej illa på en bana i Dalarna för en massa år sen.Men det ser härligt ut och vädret är ju alldeles strålande.Ha det bra kära vän.

 2. Suzanne (granne) skriver:

  Ser ju helt underbart ut!!! Skulle gärna byta ut regnet och blåsten mot det där! Måste genast surfa runt efter resmål nästa år 🙂

 3. Stina skriver:

  Haha vad kul 🙂 klart man får leka lite ibland och vara barn på nytt.
  vädret där borta sig inte dumt ut, här hemma är de inge vidare väder alls.

  Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *