Boksignering i Malmö

Det var många aktiviteter i Malmö när jag var nere nu i veckan. Förutom repetitioner och konserter hade jag en boksignering på Bokia Hansa. Jag gillar att möta läsarna på det här sättet. Få en pratstund och skriva en signatur. Det är helt otroligt vilken respons jag har fått på min bok. Jag kunde aldrig föreställa mig att det skulle bli så här. Tack till alla er som läser min berättelse och som tar er tid att ge en reflektion av er upplevelse. Det betyder så oerhört mycket för mig. Jag har förstått av alla mail att många av er känner igen sig i min berättelse även fast våra liv har sett helt olika ut.

En tjej som tittade förbi på Bokia i Malmö var Ingrid Perhson och jag fick en jättefin blomma. Tusen tack!

Heléne Falk från HälsoTV gjorde en intervju med mig under tiden som jag signerade.

4 kommentarer till Boksignering i Malmö

 1. Julia skriver:

  Nu e jag hemma igen o hade en riktigt rolig kväll faktiskt 🙂 vi dansade i slagerbaren till din låt bara hon älskar mig 🙂 härligt natti 🙂

 2. Julia skriver:

  Vilken grymt rolig bild ha ha 🙂 såg inte va det va först 🙂

 3. Julia skriver:

  Ska gå ut på Golden Hits ikväll. Själv tyvärr 🙁 har inga kristna vänner som går på krogen 🙁 hoppas du kommer dit om man har tur då kan man heja på dig allafall 🙂 annars får du ha en härlig lördag kram Julia 🙂 Har inte gått ut på ett halvår så man hoppas det blir kul 🙂

 4. Stina skriver:

  Din bok är helt otroligt bra och du är helt fantastisk.

  Stor Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *