Brunch? på Bockholmen

Söndagsbrunch på Bockholmen med mina Miami-brudar Anna Lundell och Anna Benson. Det uppstår alltid en speciell känsla när vi tre ses. Vi träffades för allra första gången i Florida, så på något sätt är denna konstellation förknippad med sol, bad och vajande palmer. Därför var det klokt att stämma träff på en av Stockholms allra sommarhärligaste platser. Vi planerade vintern och det ser ut som att vi alla ännu en gång kommer mötas i just Miami. Anna Lundell är fotograf och har plåtat de fina profilbilderna som jag har på min hemsida och facebooksida

Hur var nu brunchen på Bockholmen? Ja, jag måste säga att jag blev lite besviken. Jag var nämligen och käkade middag där tidigare i sommar och då pratade man sig väldigt varm om just söndagsbrunchen. När jag igår klev in i matsalen och såg buffén som var uppdukad var det inte direkt den syn jag hade hoppats på. För mig är brunch, scrambled eggs, korvar, bacon, grillade tomater, american pancakes osv. Det jag nu såg framför mig var som hämtat från vilket midsommarfirande som helst. Brunch? Nja skulle hellre kalla det julbord  eller midsommarfest. Jag har dock bara mig själv att skylla. Hade jag kollat på Bockholmens hemsida så hade jag fått info om vilken meny man serverar på brunchen. Det fanns ett glädjeämne och det var desserten. Som ni ser på bilden tog jag två tallrikar 🙂

En kommentar till Brunch? på Bockholmen

 1. Stiinis skriver:

  Desserten såg ju inte helt fel ut, mysigt med en liten söndags brunch men synd att buffén var lite små trist.

  Själv så har jag inte gjort ett dugg i helgen, vädret har inte alls vart på topp, regn å blåst.
  Men då är de tur man har massa serier att kolla på, är just nu inne i The big Bang Theory serien, så bra 🙂

  Ha en fortsatt underbar dag!

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *