Carola fyller 45-år

Ikväll har jag firat min kära vän Carola som fyller 45. Tanken var visst ett litet tårtkalas hemma i villan, men det slutade med ca 60 gäster och ett riktigt stort partaj. Jag är dock inte förvånad för fröken Häggkvist är bäst på att fixa stora och roliga fester. Hon blir dessutom bara vackrare och vackrare för varje år. Hur gör du Carola??

Att köpa present till en kvinna som nästan har allt är inte så lätt vill jag lova. Jag hittade dock två väldigt härliga hudprodukter från mitt favomärke Molton Brown. Här är mitt paket och en liten blomma till det 🙂

Röda mattan hade rullats ut dagen till ära. Affischerna är från Carolas nya show på Tyrol som drar igång i slutet av sept.

Det var många som ville hylla Carola under kvällen. Här ser ni Gladys Del Pilar när hon sjunger ”You’ve got a friend”. Pianist är Rodney Alfvén.

Tårtbuffé, vilken lycka. Jag får liksom aldrig nog av sötsaker. Jag kan lätt hoppa över både frukost, lunch och middag och bara leva på efterrätter 🙂

Tusen tack Carola för en jättehärlig kväll och grattis ännu en gång!!

4 kommentarer till Carola fyller 45-år

 1. Malin - Ludvika skriver:

  Vad skoj 🙂 Grattis Carola härifrån med….

 2. Åsa Thalin skriver:

  Hej

  Grattis i efterhand då fröken Häggkvist.
  Själv så fyller jag 40år nästa år.

 3. Stina skriver:

  45år, inte illa! Verkade vara en lyckad födelsedags fest för Carola.
  Nu ska jag dricka lite te för min hals, tror att en förkylning är på gång för mig 🙁

  Kramar i massor 🙂

 4. Inga-Britt Andersson skriver:

  Det verkar som en lyckad födelsedagsfest för Carola. Grattis i efterskott till Carola om hon läser din blogg.
  Kram
  Inga-Britt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *