Christoffer Mårtensson R.I.P

Jag fick en chock när jag läste kvällstidningarna idag och såg att en av mina vänner på facebook blivit misshandlad till döds i helgen. Christoffer Mårtensson blev bara 23 år. Även fast vi inte kände varandra privat så har jag sett honom dyka upp i mitt statusfält lite nu och då och jag har kunnat följa en del av hans vardag. Christoffer och jag delade passionen för musiken och jag är säker på att han just nu sitter med sin gitarr i himmelen och sjunger för alla där uppe. Jag vill sända mina varmaste tankar till Christoffers familj och vänner. Vi måste börja ta hand om varandra. Våldet får inte ta flera liv!

Kram

Gabriel

8 kommentarer till Christoffer Mårtensson R.I.P

 1. evelina skriver:

  vila i frid vår fina christoffer. sprid gärna hans få men fina sånger han har lagt upp på youtube.

 2. Neta skriver:

  Fint gjort av dig

 3. Monika skriver:

  Jag bor i Veberöd . Vi alla som bor här är chockade över att detta hänt i vår lilla trevliga by!!! Vill också sända styrkekramar till familjen <3

 4. Gunilla Norlund Sivermark skriver:

  Så meningslöst! Det är just det här jag som mamma är orolig för, fast hur får man sonen att förstå. Känns alltid bäst när han är med stor kompisgänget hemma i Sollentuna ist f inne i stan. Men man kan ju inte låsa in de små liven… Fint av dig att ge honom plats och tanke här hos dig!

 5. Marie Ericsson skriver:

  Vi måste börja ta hand om varandra. Våldet får inte ta flera liv!
  Var är gränser och spärrar ?
  Känner en fruktansvärd ledsamhet och frustration.
  Känner också ett väldigt behov av att engagera mig i frågan.

 6. Barbro skriver:

  Jag håller med vad Marie skriver att hedra honom här.
  Skickar en varm kram till dej och till hans nära och kära också.

 7. Marie O skriver:

  Så fint av dig att hedra honom här! Ska länka till bloggen på fb så att alla jag känner som eventuellt kände honom kan se det. Har en hel del vänner i Veberöd, där han bodde.
  Kram

 8. Stina skriver:

  Nej usch vad hemskt 🙁 beklagar verkligen sorgen! Skickar en stor kram till dig!

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *