Kvällens konsert i Stockholm

Du kan sjunga gospel i Stockholm var först ut med konsert den här veckan. En fullsatt Filadelfiakyrka och nästan tusen sångare på scenen. Att få leda en kör av det här slaget är mer än magiskt. Jag önskar att alla kunde få bli körledare åtminstone för en dag. Tack till publiken och till alla underbara sångare för en oförglömlig kväll.

Andreas Weise gästade vår konsert i afton och vi började av någon konstig anledning med att jämföra våra skor. Båda i lack fast i olika färger 🙂

Det var en maffig publik på plats och jag kunde så klart inte låta bli att dra igång en allsång.

Det är inte varje dag jag spelar piano offentligt. Jag är en helt usel pianist, men idag bjöd jag i alla fall på ungefär 4 toner. En bra start eller?

Andreas framförde en låt på egen hand. Tillsammans med kören blev det skön jazz a la ”Georgia”, gammal soul i ”Ain’t no mountain” och mowtownpop som final med ”Higher and Higher”.

Tusen tack för fina blommor och presenter. Ni är så underbara och kärleksfulla mot mig.

Kolla in den här tårtan. Vilket konstverk!! Varje färgad ros representerar alla de färger jag under åren haft på mina scenkostymer. Skapad av Markus Lundqvist!! Tusen tack. Imorgon drar jag vidare till Malmö för genrep och två konserter. Sov så gott!

Fotograf: Anna Sporrong

 

3 kommentarer till Kvällens konsert i Stockholm

 1. julia skriver:

  Trevlig semester Gabriel 🙂
  Jag hoppas på att komma nästa år 🙂
  Love Julia 🙂

 2. Vivi skriver:

  Min elfte konsert med kören, fortfarande lika härligt ! Tack för all den energi och glädje du ger vännen, ta hand om dig och ha en rikigt skön vinter (var du nu än kommer befinna dig…)Vi ses i mars ! Varma kramar

 3. Eva-Lena skriver:

  Tack själv för en rolig termin och en fantastisk konsert :). Ha en skön vinter så ses vi i mars igen :). Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *