En härligt ovanlig start på veckan

Gabriel Forss, Renaissance, Renaissance Malmö, Hotel

Nu är påsken slut och allt återgår till det vanliga. Det trodde jag i alla fall 🙂 Min tisdag slutade som alltid med att jag dök ner i en skön säng på Renaissance Hotel i Malmö. Den här veckan var dock lite speciell. När jag öppnade dörren hade jag fått en jättefin svit och på bordet väntade födelsedagspresenter. Tack till hela personalen för uppvaktningen. Ett extra plus att ni till och med har koll på att jag inte dricker alkohol. På kylningen väntade läsk istället för champagne. Det är proffsigt att ha så bra koll på sina stamgäster.

unnamedDu kan sjunga gospel, Göteborg, Lena Jinesjö Hall

Det här med att fylla 40 toppar verkligen allt jag någonsin har upplevt. När jag klev in på scenen i Annedalskyrkan i Göteborg igår kväll stod 350 pers upp och sjöng ”Ja må han leva”. Det hela fortsatte sedan med att Lena Jinesjö Hall, som sjunger i kören, kom upp på scenen och bjöd på en fantastisk show till ”En sån karl”. Hela kören stod upp och sjöng med i refrängerna. Jag blev så överraskad och jätteglad.

Annette Karlsson, Medborgarskolan, Göteborg

Annette Karlsson från Medborgarskolan hade tillsammans med kören samlat in massa pengar till Filippinerna där jag har mitt fadderbarn sedan många år tillbaka. Tusen tusen tack alla sångare i Göteborg för en fantastisk kväll.

2 kommentarer till En härligt ovanlig start på veckan

  1. Julia skriver:

    Den som sår han får 🙂
    Så fint både hotellrummet och pengainsamlingen 🙂
    Stor kram kära du 🙂

  2. Mari skriver:

    Du är värd all uppvaktning som du får Gabriel! Visar på att du ger så mycket till familj, vänner, bekanta, ja människor i stort och alla vill ge tillbaka 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *