En magisk födelsedag

Gabriel Forss, 40 år

Sedan i oktober har jag funderat på hur jag ska fira min 40-årsdag. Jag har bollat olika alternativ. Fira utomlands, ha en liten bjudning hemma, men till sist bestämde jag mig för att slå på stort och köra Bal på slottet/ High School Prom. Jag har alltid drömt om att få gå på High School men har nu vid 40 äntligen insett att det är ganska kört 🙂 Men det är aldrig försent att klä upp sig i sina finaste kläder och ha en riktig High School Prom. Jag valde vackra Görvälns Slott som festlokal.

Gabriel Forss, Gabriel Forss 40 år

Så här såg min inbjudan ut. Ja, jag vet att den är vågad och mamma höll på att smälla av. Men att fylla 40 i vår tid betyder att man med teknikens hjälp fortfarande kan hålla sig ung. I alla fall på bild 🙂 Så jag hårdretuscherade en bild på mig själv och välkomnade ett nytt decennium! I går hade vi tryckt upp inbjudan på en stor fotovägg som ni ser på bilden.

Tobias Karlsson, Sofia Wistam, Gabriel Forss 40 år.

Värdpar för kvällen var Tobias Karlsson och Sofia Wistam. Jag kan säga att efter den här festen behöver jag aldrig gifta mig eller ha en fest igen för de gav mig den mest perfekta kvällen någonsin. Förutom massor av fina tal och vacker sång hade Tobbe och Sofia gjort underbara videoklipp. De hade åkt till Katrineholm och besökt mitt barndomshem. Träffat kommunalrådet Göran Dahlström och frågat folk på stan vad de egentligen tycker om Gabriel Forss. Ett annat videoklipp var från ”Efterlyst” där Robert Aschberg uppmanade allmänheten att man skulle hålla ett öga på Gabriel Forss och att jag ofta hängde utanför Filadelfiakyrkan här i Stockholm. Bondbruden Isabella Scorupco spelade en övergiven kvinna som blivit dumpad av Gabriel Forss och Camilla Läckberg hade också fått sitt hjärta krossat av mig. ha ha. Det var så snyggt producerat och jag var helt chockad över all den tid och energi de lagt ner på att göra den här festen till ett minne för livet för mig. Tack mina älskade vänner för den här kvällen.

Carola, Gabriel Forss, Gabriel Forss 40 år

Carola och Gladys Del Pilar bjöd på en makalöst vacker duett.

Shirley Clamp, Gabriel Forss, Charlotte Perrelli, Gabriel Forss 40 år

Charlotte höll ett tal där jag inte kunde hålla tårarna tillbaka.

Christina Forss, Gabriel Forssm Carl-Johan Forss, Gabriel 40 år

Mina föräldrar var som alltid fantastiska och både visade mig och varandra så mycket kärlek. Pappa gav en blomma till mamma som tack för att hon hade fött mig för 40 år sedan. Hur gulligt är inte det?

IMG_4507

Tjejerna i One Voice höll kärleksfulla tal och sjöng en nyskriven text på ”Happy”.

gabriel forss, alexander forss, joachim forss

Mina bröder Joachim och Alexander satte min spanska på prov efter vinterns studier i Miami.

Gabriel Forss, Blossom Tainton, Hasse Lindqvist

Blossom och Hasse tycket jag var lite klen och behövde lyfta tyngre vikter.

_DSC0056

Anna Benson höll ett fint tal och efter nattens sena timma drog hon och Johanna Celion med första flighten till New York

IMG_4581

Ola Lauritzson berättade om mina eskapader i Miami.

IMG_4578

Tobbe rullade ut rosa mattan på eftermiddagen….

IMG_4579

…och här gör Tess och Kenny sin entré. I äkta Grease-anda.

IMG_4505

Tyvärr har jag inte fått alla bilder ännu från förminglet och middagen, men det var många som höll fantastiska tal. Bland annat min bokförläggare Annika Bladh och min kompis Annika Sundin. Önskar att jag kunde lägga ut bilder på varje person som förgyllde min kväll men tyvärr har jag i nuläget inte så många bilder.

Agneta Sjödin, Gabriel Forss, Maja Strömstedt Sjödin, Gabriel Forss 40 år

Agneta och hennes dotter Maja var snyggt dressade i Lars Wallin.

Gabriel Forss, Victoria Beckham, Sofia Wistam

Victoria Beckham fick vara med på ett hörn till min och Sofias stora glädje. Victoria och jag är exakt lika gamla på dagen. Vi fyllde båda 40 igår och nu fick vi också äran att fira vår stora dag tillsammans. Ni som följer min blogg vet att jag har ett gott öga till fru Beckham.

IMG_4511

Det bjöds på tårtparad med musik skapad av…..

Tobias Karlsson, Jeanette Karlsson, Tomasz

Tobias pojkvän Tomasz. Jeanette var först att bjuda upp mig på dansgolvet..

Gabriel Forss, Peter Siepen

…där Peter Siepen var DJ. Han är verkligen en skön kille och han satte guldkant på min kväll.

Gabriel Forss, Sarah Dawn Finer, Gabriel Forss 40 år

Älskade Sarah skyndade sig efter sin föreställning av Cabaret. Hon höll också ett enormt vackert tal.

Lina Hedlund, Gabriel Forss, Nassim Al Fakir, Gabriel Forss 40 år

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir kom bruna och snygga från semestern.

IMG_4553

Och festen var igång på slottet ända till 05.30.

Gabriel Forss, 40 år

Idag försöker jag smälta alla upplevelser och jag vill här och nu tacka för alla presenter, blommor och tusentals gratulationer som jag har fått på Facebook, Instagram, Twitter och här på bloggen. Tack för all kärlek som ni ger mig.

Stor kram från en lycklig 40-åring

3 kommentarer till En magisk födelsedag

 1. Åsa Almerud skriver:

  Vad kul att du delade med dig av din roliga fest! Lät verkligen som att den blev lyckad. Jag förstår att med alla talangfulla människor som var med att det blev omväxlande och roligt. Men allra finast tycker jag det var att pappa din gav din mamma en blomma, hon har ju gjort det hårdaste jobbet (för 40 år sedan). Lycka till i ditt fortsatta liv! Kram/Åsa

 2. Julia skriver:

  Gråter 🙂 Är så glad för din skull!!!
  All kärlek är du värd 🙂
  Tack själv snälla Gabriel 🙂
  All kärlek är du värd 🙂
  PUSS OCH KRAM PÅ DIN DAG 🙂
  Happy joy joy 🙂 LOVE JULIA <3
  Orden tar aldrig slut 🙂
  VI ÄLSKAR DIG 🙂 DU ÄR FINAST 🙂 BÄST OCH UNDERBARAST 🙂
  Sjung för livet du ger – ger oss liv 🙂
  Lyckliga du JEEEEHUUUU 🙂

 3. Stiinis skriver:

  Vilken härlig 40års fest du hade vännen <3 De är du så värd!

  Nu är de snart min tur i juli att ha en 25års fest 🙂

  P.S Om du inte sett de så kolla min blogg sen när du har tid D.S

  Kramar i massor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *