En stor utmaning

Gabriel Forss, Konferencier, Nya moderaterna, Sverigemötet

I januari fick jag förfrågan från ett eventbolag om jag skulle vilja leda Nya Moderaternas Sverigemöte i Göteborg den 5 april. Istället för en vanlig konferensdag ville man med via musiken försöka inspirera de 2800 deltagarna inför de kommande arbetet med valet. Jag funderade länge och kände att det här var en utmaning som jag skulle vilja utforska. Förutom sången skulle jag var konferencier och binda ihop alla trådar mellan de olika appellerna. Igår var det dags och det blev en väldigt roliga dag med många glada ansikten i publiken. Jag har så här i efterhand fått en del kritik för att jag ställde upp på ett jobb som var förknippat med ett parti. Jag tänker så här. Mitt arbete som artist är att inspirera och försöka sprida glädje. Och just glädje och inspiration är något som alla människor behöver. Kan jag vara med och bidra till att människor blir glada så vill jag vara det oavsett vad man röstar på i ett kommande val. Jag hade en fantastisk dag och när 2800 personer dansade loss till min hemmasnickrade koreografi och sjöng allsång för full hals, så kände jag att jag lyckats med min uppgift.

10006185_735804409793483_8388969728208012609_n

Hela dagen öppnades med att vi sjöng Aviciis ”Wake me up”.  Min Du kan sjunga gospelkör i Göteborg tågade in från alla håll i lokalen och fram till scenen. Det blev en fantastisk stämning med alla körsångare. Tusen tack alla ni som var med!!!

Gabriel Forss, band

Här är mitt grymma band som spelade med mig igår. Från vänster Joachim Hemming, Sebastian Robertsson, Angela Holland, Britta Bergström, Magnus Anderfjärd och Conrad Boqvist. Tack för en jätterolig helg tillsammans.

Gabriel Forss, Gunilla Carlsson, Beatrice Ask, Jonas Ransgård, Nya Moderaterna, SverigemötetJag fick också utmaningen att intervjua  justitieminister Beatrice Ask, partiets vide ordförande Gunilla Carlsson och nya moderaternas kommunala ledare i Göteborg  Jonas Ransgård.

2 kommentarer till En stor utmaning

  1. Monika skriver:

    Tack för en oroligt rolig och energirik lördagmorgon!!
    Ses på tisdag!

  2. Madeleine skriver:

    Du gör ett fantastiskt jobb och ger så mycket glädje med din sång. Keep it up!!

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *