En sväng till Katrineholm

I går medverkade jag i Morgonsoffan som är ett event för företagare i olika kommuner. Katrineholm stod som arrangör den här morgonen och jag passade därför på att hälsa på mamma och pappa ute på landet. Vaknade redan kl 06.00 och tog den här vackra höstbilden över sjön Tisnaren.

Julia Rosqvist var programledare för Morgonsoffan. Hon reser runt i ca 21 kommuner och kör det här programmet. Jag pratade om min körverksamhet, mina föreläsningar och även om min bok ”Äntligen”. Kl 09.00 lämnade jag Katrineholm och begav mig hem till Stockholm. I bilen gjorde jag en telefonintervju för tidningen Allas som kommer i december.

Mamma och pappa är fenomenala på att skapa mysiga middagar när jag kommer hem och hälsar på.

Imorgon, söndag ska jag medverka i Nyhetsmorgon på TV4 ca kl 10.45. Jag behöver till detta tillfälle lite nya kläder så jag passade på att shoppa loss direkt när jag kom tillbaka till Stockholm. Jag anlände strax efter att butikerna hade öppnat så det var fortfarande ganska lugnt på stan. Köpte på mig en hel del kläder så får vi se vad jag väljer till slut. Kl 13.40 hade jag en läkartid på Sofiahemmet. Efter min feberfrossa förra veckan har jag dragit runt på en extremt jobbig hosta. Man röntgade mina lungor och tog massor av prover. Lungorna var ok vilket är skönt och på tisdag får jag svar på resten av testerna.

Sofiahemmet är väldigt speciellt på ett charmigt sätt. Det är nästan som att tiden har stannat. När jag klev in i en av byggnaderna möttes jag av ljuv pianomusik från en av salongerna. På väggarna hänger gamla målningar och man väntar på att det ska komma sjuksystrar farandes med vita hucklen på huvudet. Har du inte varit på Sofiahemmet så rekommenderar jag ett studiebesök.

3 kommentarer till En sväng till Katrineholm

 1. Sandra Jonsson skriver:

  Så skönt att höra du har kollat upp din hosta,
  låter inget vidare då du haft det ett tag nu.
  Lova vara rädd om dig!

  Stor Kram
  Sandra

 2. julia skriver:

  Såg programmet 🙂
  Så bra!
  Man mår toppen av att sjunga 🙂
  Synd jag inte kan komma till din kör 🙁
  Men jag ska sjunga varje dag me barna hemma 🙂
  Kram kram 🙂

 3. julia skriver:

  Opererade ögat på mariahemmet.
  Inte fyllt så kul men blev också tagen av byggnaderna 🙂
  Stor kram 🙂
  Blir så glad av dig 🙂
  Livet är också fascinerande 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *