En tur till Barcelona

10468104_10152042714982574_4003284905099589152_n

Den här helgen befinner jag mig i Barcelona för att fira Ola Lauritzson som fyller 40 år. Resan ner var lite smått dramatisk då Ola bokat fel flyg och vårt plan dessutom var överbokat. Men lite charm löser det mest och när vi väl fick kliva ombord efter 3 timmars försening var hela resesällskapet inräknat. Jonas Kronlund och jag fick sitta tillsammans, medan Ola blev förpassad längst bak i kabinen.

IMG_5957

Charmig bakgårdskänsla på min utsikt från från hotellrummet.

IMG_5970

Olas riktiga födelsedag var igår så jag och Jonas började dagen med en blomsterjakt. Till slut hittade vi en man som kunde knyta en fin bukett och det blev tema vitt. Imorgon lördag är det dags för det stora kalaset och nu börjar gästerna så smått trilla in i Barcelona.

IMG_5992

Hälsogurun Ulrika Davidsson och jag fick några timmar på stranden. Det kändes skönt att få värma upp kroppen efter en ovanligt kall junimånad hemma i Sverige.

IMG_5982

På kvällen anlände största delen av grabbgänget och det blev en välkomstdrink på Hotel Axels takterrass.

3 kommentarer till En tur till Barcelona

 1. Julia skriver:

  Vilken härlig resa 🙂
  Min resa tar också en vändning i mitt liv nu…
  Jag fick heltidsboendet till min son Kristian.
  Han flyttar i september. Han hinner fylla tolv hemma 3e september.
  Konstigt liv att lämna bort sitt barn 🙁
  Men jag och dom andra barnen får iallafall ett normalt liv…
  Livet blir verkligen inte alltid som man tänkt sig.
  Nu måste jag va starkare än nånsin.
  ❤️ Kram Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *