Ett steg i rätt riktning

Igår morse åkte jag till Eskilstuna för att uppträda i Gallerian och efter det signera min bok. De sista åren har jag inte vågat tacka ja till helt egna soloframträdanden på grund av mina röstproblem. Jag har som ni vet jobbat mycket med allsång och körer men helt egna spelningar har jag helt enkelt inte kunnat bära upp. Nu kände jag att det var dags att kasta mig ut, så jag körde en mindre konsert på ca en halvtimme. Till min glädje funkade det ganska bra. Rösten var med mig nästan hela vägen och jag fick definitivt mersmak. Det har varit en stor sorg för mig att inte kunna använda rösten på det sätt som jag tidigare kunde. Jag har känt mig handikappad. Jag är inte tillbaka fullt ut ännu, men gårdagen var ett steg i rätt riktning och det gjorde mig väldigt glad.

Efter mitt framträdande signerade jag böcker och fick dessutom tid att samtala med några i publiken. Jag uppskattar de stunder där jag får tillfälle att möta er alla underbara människor som supportar mig i vått och torrt. Tack för allt ni ger mig!

Min bror Joachim var med och ackompanjerade mig på piano.

 

7 kommentarer till Ett steg i rätt riktning

 1. Maria V skriver:

  Vad bra………………då kan du väl ÄNTLIGEN sjunga ett inledningsnummer på vår konert!!!!!!
  DET ÖNSKAR ALLA! kram

 2. Stiinis skriver:

  Så glad jag är för din skull Gabriel, din röst är helt enkelt underbar. Så härligt att du lever upp dina drömmar och vågar göra de du tycker är kul.
  Du får verkligen inte sluta sjunga för då blir vi ledsna! Du är verkligen en härlig och underbar kille Gabriel 🙂

  Stot kram

 3. Madeleine skriver:

  Kul Gabriel att det gick bra…Man måste våga för att vinna! Nu släpper det.
  Imorgon kan jag tyvärr inte komma på körövningen då jag skall operera min hand….hoppas kunna komma veckan därpå!

  Kram och Kärlek!

 4. Inger skriver:

  Jätteglad för din skull, Gabriel! Men glöm aldrig hur roligt vi i dina körer har det på grund av dig. För oss är du verkligen ”rätt man på rätt plats”. Heja dig, du är bäst!

 5. Monica skriver:

  Verkligen roligt Gabriel!
  Och det är nog så, att när man väl har förstått hur ”livets pussel” ser ut för just en själv, slutat att snegla på någon annans och slutat att försöka leva upp till någon sorts idealbild –
  då kan man vända på de rätta pusselbitarna och allt faller på plats. Så har det varit för mig och så blir det säkert för dig också.
  Hoppas nu bara att detta inte betyder att du ”överger” oss andra, för då stämmer ju inte våra pussel längre!
  KRAM / Monica

 6. Julia skriver:

  Oh vad glad jag blir för din skull 🙂 Förstår att du kännt dig handikappad 🙁 Glad du äntligen får leva ut dina drömmar på många områden i livet 🙂 Jag älskar att sjunga med dig Gabriel 🙂 Och du har så vacker röst det pyttelilla jag fått höra av den. Hade så gärna velat va där stor kram nästa gång hoppas jag 🙂 Älskar dig du fina människa på alls områden 🙂 Min räddande ängel 🙂 love Julia 🙂 Idag sjöng jag me Elvis framför tvn när han gjorde sin comeback 68 🙂 Jag vill sjunga! 🙂

 7. Nitha skriver:

  Det gläder mej såå mycket att läsa detta.Tänk om vi kunde få ett program typ”Förkväll hos Gabriel” eller något liknande med din harliga röst och en stor gospelkör.Det skulle sitta fint!.
  Lycka till nu med rösten och ta det så sakta så allt gårt vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *