Filmtips

20130121-163152.jpg

20130121-163208.jpg

Hej kära bloggläsare. Jag har fortfarande inte lyckats lösa mina bloggproblem här borta i Miami. Imorgon hoppas jag att de kommer hit någon från internetbolaget och kollar upp vad som är fel. Till dess får jag använda mobilen som inte är helt pålitlig tyvärr. Det har varit en ganska lugn helg för mig. Inga nya besök från Sverige så jag har fått roa mig med lokalbefolkningen 🙂 Jag har bestämt mig för att försöka se alla filmer som är nominerade för bästa film till Oscarsgalan i år. Började i helgen med att se Zero Dark Thirty som handlar om tiden efter 11 september fram till att man hittade Osama Bin Laden. En jättespännande film som jag varmt kan rekommendera. Något seg i början men efter ett tag vill man inte att den ska ta slut. En kvinnlig CIA-agent har bestämt sig för att hitta Osama och hon ger sig inte förrän han är död. På vägen dödas flera av hennes kollegor i olika attentat och det ger henne ännu mer anledning att slutföra sitt uppdrag. Agenten spelas av Jessica Chastain som även gjorde en lysande insats i min absoluta favoritfilm någonsin, ”Niceville”. Jessica fick en Golden Globen för sin roll i Zero Dark Thirty i förra veckan och jag tror att vi kommer att få se mycket av denna fantastiska kvinna i framtiden. Se filmen om du har möjlighet!

3 kommentarer till Filmtips

 1. Lena skriver:

  Tack för recensionen! Har själv varit iväg på Les Misérables och blev fullkomligt överväldigad av denna ortoliga produktion. Tom Hooper har gjort ett mästerverk till (efter ”The King’s Speech”)och skådespelar/sånginsatserna är, för mig, helt fantastiska, för att inte tala om de vackra kläderna! Skall bli intressant att höra vad du tycker om denna film! Ser fram emot fler bio-recensioner ; )
  Kram!

 2. Julia skriver:

  Älskar ska det stå ju 🙂

 3. Julia skriver:

  Vad härligt höra ifrån dig o hoppas killen i morn kan lösa problemet. Livet e tråkigt utan dig 😉 Tråkigare iallafall 🙂 Verkar va en bra o sevärd film. Får se hur det blir i mars om jag kommer va me i kören eller inte Gabriel 🙂 Är jag det inte finns det tyvärr en anledning till det o kan jag så kommer jag 🙂 Du har verkligen gett mig mersmak på livet när jag fick sjunga me dig 🙂 All kärlek från Julia 🙂 Jag älska dig 🙂 Kramiz 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *