Företagsevent

KÖRAKTIVITET – Låt Gabriel Forss förvandla ditt företag till en hejdundrande kör. Denna nya form av teambuilding innebär att du och din grupp gör en sångaktivitet tillsammans med en rutinerad körledare. Grundkonceptet är enkelt men kan varieras efter önskemål.

Hur går det till?
Vi börjar med en lätt och kul uppvärmning av rösten och av kroppen. Här får ni sträcka på er och göra några enkla sångövningar. Vi övar sedan in refrängen på sången vi ska lära oss. Gabriel sjunger före och gruppen sjunger efter. Vi fortsätter sedan att sjunga verserna och efter en stund har vi lärt oss en ny låt.
Till sist lägger vi till lite enkel koreografi med klappar och några steg och helt plötsligt har vi skapat ett proffsigt körnummer. En upplevelse ni inte kommer att glömma.

Körslaget – Man kan dela in företaget i grupper och med Gabriels hjälp öva in varsin sång med varje grupp. Varje kör får sedan tävla mot varandra i företagets eget körslag. Den här aktiviteten passar bra under en konferensdag eller som middagsunderhållning. Låtmaterialet kan varieras efter önskemål, alltifrån gospel pop och schlager.

Företagets egen musikvideo – Andra varianter på musikaktivitet för företaget kan vara att spela in en egen musikvideo eller en singel. Vi kan till exempel bjuda in en känd gästartist som sjunger verserna och hela företaget körar i refrängerna

Allsång – Gabriel erbjuder även en traditionell allsångskväll.
Sjung med, lyssna och njut av härlig sång med Gabriel och pianist eller med ett skönsvängande band, några körsångare eller varför inte en hel kör! Det är lätt att hänga med i sångarglädjen då alla sånger vi sjunger finns sammanställda i ett allsångshäfte.
Kvällen skräddarsys med glädje efter just dina önskemål.

Allt är möjligt och Gabriels koncept är väl inarbetat både i Sverige och utomlands.

FÖRELÄSNING

Gabriel föreläser utifrån sin självbiografi ”Äntligen” och lyfter fram ämnen som utanförskap, panikångest, konsten att förena yrkesroll med sin privata roll, entreprenörskap och att hitta sig själv. En uppskattat, inspirerande och motiverande föreläsning.

 

 

 

Comments are closed.