Fotbollstjejer kan också sjunga!

Oj vilken helg det blev för mig. Har legat däckad i feber och förkylning sedan jag kom hem från Turkiet. Tog mig ut en sväng i lördags men det fick jag rejält igen igår när jag vaknade med 1000 nålar i halsen och en glödhet panna. Känner mig lite bättre idag men är fortfarande krasslig. Ska iväg och öva med Du kan sjunga gospel ikväll och innan det har jag en radiointervju så det är bara att lita på att Ipren är min bästa vän 🙂 Sista dagen i Turkiet körde jag ett sångpass med gänget på bilden. Det var ett tjejfotbollslag som var på träningsresa i Turkiet och de trodde att de skulle ha fotbollsteori när det helt plötsligt blev lite körsång istället. Ett riktigt skönt gäng och de sjöng fantastiskt bra. Hade inte riktigt kopplat att sport och musik ligger så nära varandra trots allt!

Jag övade in en koreografi med tjejerna och det var inga problem att sjunga och dansa på samma gång. Bra jobbat!!

En kommentar till Fotbollstjejer kan också sjunga!

  1. Carina J i Färila skriver:

    Hoppas din förkylning är bättre och att du kan sjunga vidare.Sport och sång kan nog höra ihop på nått sätt.Alla kan ju sjunga , mer eller mindre bra.
    Krya-på-dej-kram från mej i Färila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *