Framme i New York

I morse klev jag upp tidigt och tog mig till flygplatsen för att flyga upp till New York. Tyvärr möttes jag av den här skylten när jag kom fram….

Mer än två timmar försenat var mitt plan. Jag trodde först att det berodde på snön som dragit in över USA men det visade sig att det var fel på vårt plan så man hade inte kunnat starta i tid på morgonen. Runt lunch var jag i alla fall i luften på väg upp till New York.

Två och en halv timme senare landade jag. Jag blir alltid lika förundrad över hur klimatet kan vara så olika. Att åka från 25 graders värme och några timmars senare befinna mig i total kyla är för mig en gåta. Nåväl bara att pälsa på sig och gilla läget. Tog en taxi in till Manhattan för att möta upp min kör för en första repetition.

De höga byggnaderna breder ut sig över Manhattan och det är en häftig känsla att stå där nere och titta upp. Jag kom fram till hotellet bara en halvtimme innan vi skulle börja sjunga. Det var ett ganska trött gäng jag mötte men så fort vi kom igång men sången fick vi alla lite ny energi. Vi övade in Frank Sinatras paradnummer ”New York, New York”. Kändes som att det passade in ganska bra 🙂

När kvällen hade lagt sig över Manhattan tog jag en taxi ner till restaurang Elmo och mötte upp Lars och Henric som också flög upp under eftermiddagen från Miami. Likt ett kungligt ekipage hade vi alla tre lyckats boka in oss på olika flighter 🙂 Under kvällen blev vi fler och fler vid bordet.

Jag kämpade till midnatt, sen var det raka vägen hem till sängen. Sarah Dawn Finer och jag delade en taxi tillbaka till hotellet medan resten av vårt sällskap drog vidare ut i den kalla New York natten.

4 kommentarer till Framme i New York

 1. Ingrid skriver:

  Hade gärna varit med er. Hälsa kören från Skåne.

 2. lotta skriver:

  Ni verkar ha det roligt i N Y. Ha det bäst
  Kram
  Lotta

 3. Lisbritt Göl skriver:

  Ha en underbar tid i New York Snart har vi dig i Malmö igen och vi är många som längtar

 4. Lena skriver:

  Fin pepparkaksbrun färg du fått ; ) Ser fram emot att höra allt om konserterna i New York!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *