Gabriels Änglar presenterades för 6000 elever!

I morse tog jag bilen ner till Katrineholm för att tillsammans med Team Gabriel och Friends presentera Gabriels Änglar för alla elever i kommunen. Alla elever betyder 6000 st och det var väldigt fullt i Stadsparken vill jag lova. Vi körde två konserter från scenen. Den första var för låg- och mellanstadiet och förskolan. Den andra för högstadiet och gymnasiet. Jag och Team Gabriel öppnade med ”I wanna dance with somebody” och därefter berättade jag min vision med Gabriels Änglar. Det är ett projekt där jag, kören, Friends och Katrineholms Kommun tillsammans med lärare och elever ska hitta en form att stoppa all mobbing på skolorna i Katrineholm. Alla elevråd kommer att samla in information från sina skolkamrater och därifrån ska vi utarbeta en plan som skräddarsys för det behov som finns i Katrineholm. Vi har startat en insamling till Gabriels Änglar och målet är att få in de 500 000kr som vi gick miste om när vi kom tvåa i Körslaget.

Det var inte bara jag och Team Gabriel på scenen idag utan programmet gästades av hip hop duon Norlie och KKV, dansare från Katrineholmsrevyn, sveriges bästa akrobat Elin König Andersson (som ni ser med mig på bilden), trollkarlen Jonas Lindblad, ett härligt team från Friends och Bildningsförvaltningen.

Lite smått kaos uppstod vid autografskrivningen. Blir lätt så med 6000 barn 🙂

Amelie Furborg från Friends och jag intervjuades i sveriges radio P4:s förmiddagsprogram.

Norlie och KKV tillsammans med Team Gabriels medlem Emma Yderbo. Killarna gör hip hop på svenska och är riktigt grymma!!

Team Gabriel och jag vill tacka alla som var med och gjorde dagens uppstart av Gabriels Änglar till en fantastisk upplevelse!

10 kommentarer till Gabriels Änglar presenterades för 6000 elever!

 1. mathilda skriver:

  Jag hatar mobbning själv har jag blivit mobbad sen ungefär lekis!

 2. Mona skriver:

  Vilket bra projekt! Stort lycka till önskar jag och hoppas ni kan inspirera till fler liknande insatser eftersom det här är något som skulle behövas i alla skolor i landet.
  Kram!

 3. It gets better! skriver:

  […] Satt precis och läste i Gabriels blogg om hans ”Gabriels Änglar” som jobbar för att få bort mobbning på skolorna runtom i […]

 4. Inga-Britt skriver:

  Vilket bra initiativ med Gabriels Änglar. Mobbing är inte acceptabelt och bör stävjas. Lycka till med projektet!
  Kram
  Inga-Britt

 5. Stina skriver:

  Usch, mobbing är så hemskt! Tur att ni finns så ni kan stoppa sånt, de behövs!
  Jäklar vad folk där var du, synd jag inte var där 🙂

  Kram på dig!

 6. Eva Andersson skriver:

  Hej!
  Min brors dotter var så glad att hon fått 3 st autografer av dig idag =)
  Jag hoppas att det kommer att gå bra med insamlingen. Ett nog så viktigt ämne att satsa på.
  Ha det så gott!
  Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *