Gamla minnen väcks till liv

IMG_5096

Ikväll har jag haft genrep med kören i Göteborg och på vägen tillbaka till hotellet möttes jag plötsligt av en underbar doft. Ni vet känslan när man luktar på det bästa man vet och alla sinnen och gamla minnen som förknippas med just den doften kommer tillbaka på en sekund. Helt mirakulöst så var jag tillbaka på skolavslutningen. Eller rättare sagt på vägen till skolavslutningen. Uppklädd i mina finaste kläder och lycklig över att sommaren stod för dörren. Doften av syren kantade min skolväg och flera gånger var jag tvungen att stanna till och bara insupa denna ljuvliga arom. Idag var jag där igen. Utanför Stora Teatern mitt inne i centrala Göteborg blommade lila syrener och doften fick mig genast att minnas tillbaka. Trots att det bara är mitten av maj blommade det för fullt. Kunde inte låta bli att stanna några minuter och bara njuta. Trots min sura min på bilden så ler jag inombords, jag lovar 🙂

IMG_5079

Det var ett förväntansfullt gäng jag mötte i Annedalskyrkan ikväll. Laddade och redo för terminens sista repetition. Imorgon sjunger vi för en slutsåld kyrka. Nu ger vi järnet Göteborg!!

IMG_5095

Tillbaka på hotellet passade jag på att ta ett skönt bubbelbad. Lite mysigt att ha ett badkar mitt inne i sovrummet. Kanske något man borde fixa hemma. Hmm får fundera på det.

IMG_5075

Göteborg välkomnade mig med sitt allra finaste sommarväder när jag rullade in vid 15 tiden. Strålande sol och fullt med folk på alla uteserveringar. Jag checkade in på Hotel Avalon och här stannar jag gärna ett tag!

IMG_5080

En sista syrenbild innan jag släcker lampan och tackar för den här torsdagen. Kram och godnatt

4 kommentarer till Gamla minnen väcks till liv

  1. Gitte skriver:

    Badkarsvarning, du har väl inte glömt hur det gick sist!!!!!!

  2. Synnöve skriver:

    Åh, vad jag känner igen mig längs din skolväg, min var också kantad av väldoftande syrener. Ljuv barndomsnostalgi:-) Lycka till med konserten ikväll! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *