Gäst hos Malou i Efter Tio

Malou von Sivers bjöd idag in mig till champagnelunch. Tillsammans med Gudrun Schyman och Jill Johnson pratade vi om olika aktuella ämnen. Imorgon, fredag kl 10.00 kan du se programmet på TV4. Vi hade riktigt trevligt runt bordet. Ni kommer att märka vem som är mest påläst i vår lilla trio. Tyvärr är det inte jag 🙂

Kvällen spenderades ute på Friends Arena där min Du kan sjunga gospelkör ska medverka på Julgalan. Vi övade några låtar tillsammans med Peter Jöback och orkestern. Helt galet vad stor arenan är. Ljudet studsar åt alla håll, men det blir bra imorgon på premiären när lokalen fylls upp med publik. Det brukar dämpa ganska mycket.

Det var väldigt många tappra sångare som hade trotsat det dåliga vädret och tagit sig till Friends Arena. Tack för att ni var där och repade ikväll. Ni är för underbara!! Imorgon kör vi första konserten!

9 kommentarer till Gäst hos Malou i Efter Tio

 1. Julia skriver:

  Fin ska det stå inte gin kärlek 🙂

 2. Julia skriver:

  Vi har ju inte kontakt me dig för att du e kändis. Vi har kontakt me dig för att du berör oss o att du e du 🙂 När du e äkta är vi också äkta eller hur 🙂 Det är ju en gin o värdefull kärlek o stöd i livet det me. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂 tror vi alla behövs att sprida kärlek till varandra o omkring oss på ett sunt sätt såklart 🙂 Men tror kärleken här e äkta bland oss allihopa me stöttade ord natti natt 🙂

 3. Julia skriver:

  Sett programmet nu o jag tyckte det va bra men jag reagerade lite på när du kallade oss på bloggen o dom forum du e på för ”fejkfamilj” osv. Förstår till viss del vad du menar men du skrev ju inte för så längesen här att våra inlägg betyder mycket för dig o det tror jag verkligen att dom gör. Vare sig man är singel el har partner tror jag alltid att människor behöver kärlek o uppmuntran. Visst e det bra med riktiga vänner omkring sig men jag tror absolut vi som skriver här o på dina forum är dina ”vänner” me o bryr oss mycket om dig o det vet jag du värdesätter. Tycker inte det e nåt fel att man kan stötta varandra på olika sätt i olika människors liv. Tror inte vi är fejk för dig du vet vi bryr oss om dig seriöst annars skulle du inte va så mån om oss mvh Julia. Blev lite sårad kramiz tror vi betyder mycket i ditt liv o du för oss inget fel i det 🙂 LOVE 🙂 Menar bara väl me det jag skriver 🙂

  • gabriel skriver:

   Hej Julia
   Jag ber tusen gånger om ursäkt både till dig och alla andra att jag uttryckte mig på ett sätt som kunde misstolkas. Jag syftade inte alls på bloggen när jag pratade. Vad jag syftade på i samtalet med Malou var att jag ofta loggar in på facebook och surfar runt. Jag chattar väldigt sällan med andra människor utan surfar bara runt som ett slags tidsfördriv. Mitt uttryck ”fejkfamilj” var väldigt onödigt och opassande. Vad jag menade var att jag inte har någon familj här hemma och istället för att ringa mina vänner eller min familj plockar jag fram min dator och umgås med den. Datorn blir alltså ett substitut för min egen familj. Jag vill vara tydlig med att jag älskar de inlägg som du och alla andra gör här på bloggen. Det betyder massor för mig att få höra vad ni tycker och tänker om det jag skriver. Jag vill att bloggen ska vara ett levande forum där vi kan kommunicera med varandra.
   Kram och tusen gånger förlåt

   • Julia skriver:

    Aha fattar klart jag förlåter dig kram natti sov gott o tack du förklarade nu förstod man mycket bättre KRAM 🙂

 4. Julia skriver:

  Tänker på er massor stort av er va me o sjunga på friends härligt 🙂 vilken upplevelse det måste varit stort kram till er alla från Julia 🙂 natti 🙂

 5. maria v skriver:

  Kanske sadla om och bli politiker ?eller……….näää!Kram

 6. Julia skriver:

  Ja lycka till i morn 🙂 stor kram o jag ska titta på programmet härligt. Blir nog tyvärr inget sjunga för mig på friends för jag e förskyld buhu men så e livet ibland kram. Lyckospark till er alla 🙂

 7. Madeleine skriver:

  Lycka till imorgon…ses på torsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *