Gäst hos Titti & Benji på RixFm

Benji och Titti Schultz bjöd idag in mig som fredagsgäst till sitt underbara radioprogram på Rix Fm. Jag fullkomligt älskar de här figurerna. Deras samtal är precis min humor och jag skrattar ofta och länge när jag sitter i bilen och lyssnar på eftermiddagarna. Vi pratade så klart om körsång och jag fick även den stora äran att sjunga lite med de båda programledarna. Vi började lite enkelt med ”tom kartong, tom tom kartong” och byggde på med en gammal gospel som heter ”Turn it over to Jesus”.

Benji fick den enklare biten och Titti sjöng hela långa gospeltexten. Måste säg att jag var grymt imponerad av resultatet!!

Titti och Benji ville att jag skulle ta med mig några körsångare till studion. Hastigt och lustigt bad jag Anna Sporrong i Du kan sjunga gospelkören att hjälpa mig och få ihop några sångare. Det blev ett gäng som har varit med på körresorna som jag har haft i Portugal och Karibien. Jag brukar alltid försöka att ta med mig hela stora kören när jag får frågan om att göra lite specialgrejer, men den här gången fick vi helt enkelt inte plats med alla i studion och det hela kom dessutom lite snabbt på. Vi sjöng Lady Gagas ”Born this way” och min brorsa Jocke kompade på gitarr!

2 kommentarer till Gäst hos Titti & Benji på RixFm

 1. Stina skriver:

  Fasiken att jag missade dig på radion idag, men får lyssna på nätet. Tycker titti är väldigt roligt, man saknar henne i morgon zoo gänget.
  Du verkar ha haft en underbar dag!

  Kram på dig 🙂

  • gabrielforss skriver:

   Ja vad synd Stina men det kommer säkert upp på nätet så småningom. Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *