Genrep och skräppost

Ikväll har jag haft genrep med min kör i Malmö. Imorgon kör vi två konserter i S:t Johanneskyrkan med Andreas Weise som gästartist. Kören var på topp på repet och det kändes riktigt bra. Jag ska först signera min bok på Bokia Hansa här i Malmö kl 12.30 så om du är i krokarna är du välkommen att titta förbi. Dagen var annars ganska kaosartad då jag kom till Arlanda lite i sista stund och upptäckte att parkeringen var full. Jag åkte vidare för att hitta en plats på en parkering lite längre bort, men den hade man stängt igen helt och hållet då nya Clarion Hotellet precis öppnat på platsen. Minst sagt panik uppstod när jag till slut fick tag på en parkering och var tvungen att springa genom hela Arlanda för att hinna med mitt plan. Jag hann inte ens stanna och hälsa på en körsångare som jag mötte inne på Sky City. Ber om ursäkt för det.

Som ni kanske har sett så dyker det upp en liten matematisk fråga när man ska lämna en kommentarer, 44+1. Svaret är enkelt 45 🙂 Frågan dyker upp för att hindra spam som den sista månaden har tagit över mina kommentarer. Jag sitter varje dag och rensar sida upp och sida ner med skräppost som tar sig in bland era fina inlägg. Hoppas att inte detta ska ställa till några problem för er. Jag älskar att läsa era inlägg. Vill att bloggen ska fungera som en kommunikation där vi alla kan dela med oss av tankar och intryck. Nu ska jag släcka ner och sova några timmar här i min hotellsäng. God natt och stor kram!

5 kommentarer till Genrep och skräppost

 1. Ny helfrälst körmedlem skriver:

  Är sjukt imponerad av att du kan få 1000 personer att sjunga så att det faktiskt låter bra. Har aldrig tidigare sjungit i kör men är nu fast. Mycket tack vare din utstrålning och den energi du förmedlar till oss. Jag hoppas att du känner all uppskattning tillbaka. Det är en helt ny värld som öppnat sig för mig och jag är så oerhört glad och tacksam för det. Och när vi inte riktigt levererar, bemöter du oss bara med ett leende, en fantastisk egenskap. Nu ser jag fram emot ett gäng konserter i Friends arena. Vill slutligen be dig bortse från en vänförfrågan skickad från min FB till din, ett litet skämt från en av mina vänner. Inte kul. Har nu kodat telefonen, inget mer facerape! Än en gång, tack för all glädje och energi, du är bäst.

 2. Anne skriver:

  Älskar din blogg. Så fina bilder och alltid så bra text till.

  Vilket fint och mysigt hotellrum du har.

  Kram

 3. Stina skriver:

  Och vi älskar dina blogginlägg och din blogg så klart 🙂

  Kram kram

 4. susanne skriver:

  Hej eller god morgon kanske
  Ja vilket härligt rep igår..ska bli så kul idag med konserterna. Jag är inte orolig för om min röst ska hålla men däremot mina fötter…OH ajajaaj
  ses ikväll
  Kram Susanne

 5. Julia skriver:

  Vilken himla tur du hitta en parkering till slut pust 🙂 Ditt liv ser verkligen ut som mitt ibland 🙂 allt i sista sekund men man hinner alltid på nåt mirakelöst sätt ändå 🙂 Härligt du gillar våra kommentarer 🙂 Men synd det ska finnas sånt där skit som spam det har man ju absolut inte tid me sitta där o rensa trist. Det blir nog en kanonkonsär med Andreas också 🙂 Han e en så solstråle precis som du 🙂 Lycka till o hoppas du sov gott i den där fina sängen 🙂 Som en prins 🙂 kramiz från oss 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *