Godissvullen körledare i Malmö

10314502_10152152303623177_8192504887246847697_n

Fullproppad med godsaker är jag nu sängliggande efter en lång dag som började på ett SAS-flyg och slutade med ett härligt genrep i Malmö. Imorgon är det konsertdags för Du kan sjunga gospelkören här nere i Skåne och ikväll finslipade vi det sista. Två konserter blir det i S:t Johanneskyrkan kl 17.30 och 19.30. Mina körsångare skämmer bort mig med godis och jag bara äter tills magen är helt spänd och svullen av all underbar choklad och marsipan. Det märks att jag är ännu mer förvirrad än vanligt det här veckan. Jag satte mig nämligen i bilen av ren rutin och åkte ut till Arlanda idag. När jag kom fram och skulle parkera slog det mig plötsligt att jag kommer ju inte tillbaka till Arlanda den här veckan. Efter Malmö ska jag direkt till Göteborg och därifrån har jag ett tåg bokat hem till Stockholm på fredagkväll. Tittade på klockan och insåg att jag absolut inte skulle hinna åka 5 mil tillbaka hem och lämna bilen innan planets avgång. Helt enkelt fick jag komma på en annan lösning. Ringde en god vän vars pojkvän av en händelse skulle landa på Arlanda ikväll. Bara att slänga in bilnycklarna på närmaste hotell och så var det problemet ur världen. Tack för fina vänner som räddar mig i nöden. Jag hoppade på planet och somnade med huvudet i knät. Kommer på mig själv att jag nuförtiden sover med öppen mun. Ser ut som jag ska svälja en hel traktor. Jag kan tänka mig att mina medpassagerare har ganska roligt åt mig när jag sitter där och gapar. Planet var försenat så jag sprang för att hinna med mitt tåg till Malmö och direkt till en mysig genrepsmiddag som kören här nere hade ordnat. Vi blev serverade fantastiskt god mat och fick dessutom njuta av härliga sånger från några av körens medlemmar. Kl 20.00 drog vi igång repetitionerna i kyrkan och 22.30 mötte jag upp mina föräldrar i hotellbaren på Renaissance.

Gabriel Forss, Renaissance, Renaissance Malmö

Nu har jag tagit ett skönt bad och lagt mig tillrätta i sängen. Dags att låta drömmarna ta över några timmar. Kram och godnatt

En kommentar till Godissvullen körledare i Malmö

  1. Marie O skriver:

    Du är så väl värd allt godis o alla presenter i världen!!!! ❤️
    Men du, har du inte lärt dig från gräddbullarna i somras att äta en åt gången…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *