Hösten är ganska ok trots allt!

Jag måste ärligt erkänna att hösten inte är så tokig trots allt. Idag var det helt sagolikt vackert i naturen. Strålande sol och löven skiftade i hundra olika nyanser av gult. Jag tog med mig min kompis Lars till Djurgården och vi tog en promenad vid Rosendals trädgårdar. Det var inte bara vi som hade kommit på den geniala idén att njuta av hösten vid Rosendal. Kön till fiket var så lång att man lätt kunde tro att Justin Bieber var på besök. Nu var de ju i och för sig inte riktigt Justins målgrupp som köade. Det var istället riktigt snygga östermalmspappor som hade lämnade fru och barnvagn vid fikabordet en bit bort. Helt plötsligt kändes det ganska ok att stå där och fördriva tiden 🙂 Det sorgliga var bara att när vi väl kom fram till kassan så var all mat på menyn slut. Inget att deppa för. Vi begav oss istället till Villa Godthem och åt delikata köttbullar med lingon och gräddsås.

Lars och jag poserar framför Rosendals ståtligaste lönn. Eller är det en ek?

Funderar på att flytta in här. Men jag känner att färgen påminner lite för mycket om en av mina gamla kostymer.

4 kommentarer till Hösten är ganska ok trots allt!

 1. Daniel skriver:

  Härligt att du njuter av hösten!!!
  Just i år är den ju bättre än på LÄNGE.
  Ha en fortsatt fin vecka!

 2. julia skriver:

  En cowboy-lövhatt 🙂
  Hattfnatt 😉 Härligt 🙂

 3. julia skriver:

  Ser ut som en lövhatt på huvet 🙂
  Ha ha fint 🙂

 4. julia skriver:

  Ser härligt ut. Kom aldrig ut i det fina vädret. Vi vaknade till en sirlig morgon att vår lilla hamster Simone hade dött 🙁 Inte lätt att trösta en liten 6 åring som fått henne i julklapp osv du/ni fattar. Kände mig lite förskyld och rosslig me så jag låg kvar ett tag i sängen idag. En av mina större pojkar har me blivit tokförskyld. Så gillar hösten…. Nä inte förskylningarna… Men vackra löv absolut 🙂 Kramis go natt. R.I.P Lilla Simone 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *