Hurra för brorsan!

Igår fyllde min bror Joachim 50 år och det firade vi med en stor släktmiddag på landet hemma hos mamma och pappa. De hade fixat så fint i hela huset, ja det var verkligen feststämning!

Så här vackert lyste huset när jag anlände runt 16,30. Tänk att det är helt svart mitt på dagen så här års. Tur att farsan hade pimpat det med ljus och marschaller.

Jocke fick massor av fina presenter och jag tror att han var ganska nöjd med sin högtidsdag. Av mig och vår andra bror Alexander fick han det här….

En weekend i Barcelona där bara vi tre ska hänga och ha kul. Jag har varit där några gånger och rekat så nu blir det skoj att ta med brorsorna och visa runt. Vi drar någon gång i vår.

Det blev också musikaliska presenter. Först ut var Alexanders döttrar Victoria och Josephine som bjöd på en glimrande version av ”The final countdown”.

Richard bjöd på lite jam á la Jocke.

Kvällen avslutades med massor av tårta. Fast innan det fick vi så klart jordgubbar och glass. Sockerskålen stod på bordet ifall jordgubbarna skulle vara lite sura 🙂 Undrar var jag har fått mitt sötsug ifrån? Kan det ligga i släkten ha ha??

 

9 kommentarer till Hurra för brorsan!

 1. Hej igen Jocke och många grattis på din dag. Såg detta inte förrän nu och sänder dig några livstecken från Borås.

  Är du i mina trakter är du alltid Välkommen! Trevligt att se hela din familj och att du ser ut att mår bra.

  Ha det gott och på återhörande. /lg

 2. Julia skriver:

  Sketna virus blä 🙁

 3. Julia skriver:

  Ligger på soffan o e förskyld igen skena virus 🙁 Då lyssnade jag på halleluja, decembernatt me Peter Jöback. Plötsligt såg jag det vackra i livet i den låten o den låten o Peter får svenska att låta vackert eller hur 🙂 underbar kille, människa han är 🙂 Tur det finns sånna som er kramiz Julia. Hoppas jag blir frisk till lördag vill höra dig o Carola mina fina änglar 🙂 kram

 4. Barbro skriver:

  Vilken fin bild på dej och din familj.
  Många kramar från Barbro ( en trogen läsare av din blogg)
  Vore skoj om du kom till Lidköping nån gång och sjunger.73

 5. Julia skriver:

  Sötsug eller inte du iallafall söt ha ha kramiz 🙂

 6. Julia skriver:

  Ursäkta Gabriel men köper man biljetter till konserten me dig o Carola 1 dec? Vart i sånt fall kram Julia 🙂 vore underbart höra dig o henne sjunga ihop 🙂

 7. Julia skriver:

  Vilken underbar fin familj du har 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *