Kanske ett uppdrag för dig?

IMG_3365

Min kompis Jonas Kronlund, som jag hade glädjen att resa runt med i USA i vintras, driver ett bemanningsföretag inom skönhet. Han har bland annat personal på de stora flygplatserna i norden och även på flera av Östersjöns kryssningsfartyg. Nu är han i behov av en person som vill jobba på Landvetter i sommar. Jag ville skriva om det här bloggen för jag vet att flera av er som läser är  kunniga inom området. Så här beskriver Jonas arbetsuppgiften:

10169134_10152078103218379_167001910_n

STHLM Event Staff AB söker nu en driven butiks-säljare med goda kunskaper inom skönhet för arbete på Landvetter flygplats under Juni, Juli och Augusti. Ditt mål är att kraftigt öka försäljningen av ett visst varumärke. Detta skall ske genom demonstration och rådgivning till kunderna i butiken. Du gillar att ta kontakt med kunder som besöker butiken du arbetar i och omvandla kundkontakten till försäljning genom bra service. Fast timlön enligt avtal. Varierande arbetstid. Om du är rätt person eller har några frågor så tveka inte att kontakta oss ASAP Jonas Kronlund jonas@sthlmeventstaff.se

Jonas Kronlund

Kanske är du rätt person för uppdraget eller kanske känner du någon som sugen på ett nytt arbete i denna spännande bransch. Hör gärna av dig till Jonas i så fall. Tusen tack på förhand!

En kommentar till Kanske ett uppdrag för dig?

  1. Julia skriver:

    Ska bli spännande att äntligen få se vad du valde för kläder till morgondagen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *