Konsert i Turkiet

Har precis landat från Turkiet och jag är ganska mör men väldigt glad efter en strålande vecka. Hade en nattflight hem och det blev inte mycket sömn. Igår avslutade vi med en konsert i en Amfiteater i Side. Kören levererade suveränt och det verkade som publiken var riktigt nöjda efteråt. Träffade på både Belgare, Tyskar och Turkar som var där och alla var glada 🙂 Totalt körde vi nio låtar och fyra av dem tillsammans med underbara Andreas Lundstedt som hade skadat vaden bara några timmar innan konserten. Han kämpade på även fast hela foten svullnat upp.

Gruppbild med kören, Andreas, mig och brorsan Jocke på piano.

På förmiddagen hade vi sound check och regnet hängde i luften. Men under eftermiddagen sprack himlen upp och blev helt klarblå. Skönt eftersom hela teatern var öppen.

Efter konserten samlades vi backstage för att samla upp alla intryck.

Den här lilla killen var med på resan till Turkiet. Han heter också Gabriel och har fått sitt namn efter mig. Jag känner mig otroligt hedrad! Tack till Gabriels mamma och pappa för ett briljant namnval 🙂

Förutom sång i Turkiet, har det även varit mycket träning. Här ser ni laguppställningen men bland annat Malin Berghagen-Yoga, Magnus Hagström-Crossfit, Johanna Adamson-Afrodance, Andreas Lundstedt-Alcazar danspass. Löpning, stavgång och mycket annat har erbjudits under veckan.

Ännu en bild från gårdagens genrep.

På kvällarna har vi haft en egen bar där vi har kunnat röja loss. Det blev mycket discodans, bland annat med Andreas som DJ och några kvällar körde vi ”lägereldssång” med gitarr.

Mr DJ Lundstedt!

 

3 kommentarer till Konsert i Turkiet

 1. Marie skriver:

  Tack för en fantastisk vecka i Turkiet. Vilken ynnest att få sjunga flera timmar och dagar i sträck i denna underbara miljö och med roliga människor. Det har absolut varit en av de bättre veckorna i mitt liv. Nu blir det till att sälja bullar på helgmorgnarna för att kunna åka igen!!! Tack till alla som gjorde denna veckan så fin och kul.

 2. Julia skriver:

  10 dagar till du fyller Gabriel 🙂 Jag klarar det fint att leva som 39åring 😉 Så illa e det inte 🙂 Bara hemskt jag inte kommer iväg att sjunga 🙁 kram.

 3. Sandra Jonsson skriver:

  Tack för en underbart härlig och rolig vecka fina vän =)

  Något mör efter resan här med, skönt att få sova i sin egen säng igen 😉

  Tack för att du finns och för din positiva energi du utstrålar, detta lever jag länge på =)

  Stor Kram
  Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *