Konsert i Turkiet!

Gårdagens finalkonsert i Turkiet var verkligen magisk! Kören hade slitit hårt hela veckan för att lära sig alla nya sånger. Jag gav dem en rejäl utmaning med bla en av Adeles största hits. Den är näst intill omöjlig att sjunga i kör men det här gänget gjorde det med bravur! Gladys Del Pilar var med och gästade på konserten och bjöd publiken på gåshud i bland annat ”Gabriellas sång” och ”I believe I can fly”.

Hela kören församlad. Det är fantastiskt med alla känslor som lockas fram när man sjunger. Vi har skrattat och gråtit oss igenom flera sångstunder under veckan. Kören överraskade mig totalt igår med att sjunga en egen version av sången ”Emmanuel” fast med texten ”Gabriel”. Det blev så starkt så tårarna bara sprutade!

Mycket packning hade vi med oss till teatern där vi uppträdde. Jocke, jag och Gladys, våra scenkläder och pianot fick skjuts av den här glada killen!

2 kommentarer till Konsert i Turkiet!

 1. Stina skriver:

  Vilka härliga bilder med kören och allt. Va fint av dom att byta ut ordet i texten och sätta ditt namn istället 🙂

  Du verkar haft de helt underbart där nere!

  Trevlig helg Gabriel 🙂

  Kram

 2. Tarras skriver:

  WTF? Ni skulle ju ha svarta kläder? Usch, det är fult att ljuga, och man får inte jaga upp en gammal tjockis på det viset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *