Konsert med Du kan sjunga gospel

Har precis kommit hem från en härlig konsert med min Du kan sjunga gospelkör här i Stockholm. Det blev en riktigt ösig kväll med mycket skratt och några lite mer känslosamma stunder. TV var där och filmade några sekvenser till ett program som jag har spelat in de senaste veckorna. Jag började med att hålla ett tal som nog blev lite skakigt på sina håll. Inte alltid så lätt att prata om det privata. Men jag kom igenom det i alla fall 🙂

Som ni kan se så är de några stycken i kören. Tror att vi var över tusen ikväll.

Underbara LaGaylia gästade konserten och bjöd publiken på några riktigt sköna soulklassiker.

Tusen tack för alla fina presenter och blommor. Ni är så fantastiska och jag älskar varje sekund av mitt jobb.

Min skolfröken Ulrika, som jag hade i lågstadiet, var på konserten ikväll. Jag fick det här fina hjärtat  av henne.  Nu ska jag sova! Kram och kärlek till er alla! Fotograf: Pelle T Nilsson

6 kommentarer till Konsert med Du kan sjunga gospel

 1. Carina skriver:

  Fantastisk kväll i Filadelfiakyrkan i måndags! Gabriel, du är helt otrolig som lyckas dirigera ihop allt med oss i kören, musikerna, artisten och inte minst kontakten med publiken. Utöver det tycker jag att du var otroligt modig som delade med dig av dina upplevelser i ditt tal – det berörde mig djupt. Nu känns det lite tomt när allt är över för här gången, alla sångtexter och stämmor som man kämpat med ;0) Ses i mars. Kram!

 2. Stina skriver:

  Du är lika stilig och fin som vanligt 🙂
  Synd jag inte kunde komma och kolla. Vill så gärna se och träffa dig nån gång. Hade vart fantastiskt!

  Stor kram från mig till dig!

 3. Tack själv för en rolig höst och en jättetrevlig konsert, som vanligt :)! Du är så bäst på detta :)! Ha nu en skön vinter i Miami så ses vi till våren igen :). Kram! Eva-Lena

 4. Julia skriver:

  Ps. Brukar skriva dikter o den här kom till dig kram 🙂

 5. Julia skriver:

  Du reste dig! Du segrade! Du intog världen världen me storm! Bara du kan va du o din kärlek är enorm 🙂 Tack för ditt ljus, tack för din sanning. Tack att vi får se o älska dig för den du är. Tack Gabriel för det är du värd. Dehär! Kärlek o sanning! Vår älskade vän! Va bra du reste dig o gav igen! Med det finaste du har i ditt hjärta Kärlek o Sanningen! Kram 🙂

 6. Julia skriver:

  Blir så rörd börjar gråta va fin du va o vilken underbar kväll. Synd man inte va där o kunde uppleva detta fina me dig men känner kärleken när jag läser inlägget 🙂 Vilken upprättelse du fått Gabriel 🙂 Vi älskar dig me du underbara 🙂 Vilken tur du valde att stanna kvar på denna jord o dela din underbara sanning med oss alla o rädda många människor som e som du, vi 🙂 Tack Gabriel du e värd all kärlek o tack för all kärlek du skapar me den du är o all kärlek du ger. Du är så fin o nu ÄNTLIGEN får alla se det 🙂 Love Julia 🙂 Puss på dig vilken härlig kväll! 🙂 Grattis!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *