Konsertkväll i Göteborg

Då var terminens sista konserter med Du kan sjunga gospel avslutade. Två härliga shower blev det i Göteborg ikväll och både publik och kör var i toppform. Viktoria Tolstoy gästade oss och hon glimrade i sina tolkningar av ”Natural Woman”, ”Halleluja I just love him so” och Whitney Houstons ”My love is your love”. Tack alla körsångare för en jätterolig höst tillsammans. Nu blir det en paus fram till i mars då vi drar igång en ny termin full av sång i Stockholm, Göteborg och Malmö. För mer info klicka här

Jag hade väldigt kort om tid från att sista konserten slutade till att mitt flyg skulle avgå från Landvetter. Jag rusade direkt från scenen in i taxin som väntade. Kände att jag inte hade lust att flyga hem i mina scenkläder så jag frågade chauffören om det var ok att byta om i bilen. Inga problem svarade han. Du får göra vad du vill i baksätet. Det ska jag lägga på minnet, tänkte jag 🙂

Tack och godnatt från en lycklig körledare!

 

12 kommentarer till Konsertkväll i Göteborg

 1. julia skriver:

  Menar självklart att du alltid är snyggt klädd 🙂
  Men idag va du grymt SNYGG 🙂

 2. julia skriver:

  Ibland blir livet bara för jobbigt Gabriel….
  Vad gör man då…
  Inget…
  När man inget kan göra…
  Tur man är så stark…
  Tur det finns människor som älskar mig och
  Som jag älskar tillbaka….
  Vi vore inget utan varandra.
  Sluta aldrig älska.
  Sluta aldrig tro.
  Sluta aldrig hoppas.
  Tack Gud att det fortfarande finns folk som tror,
  Hoppas och älskar.
  Tack

 3. Carin skriver:

  Längtar redan till vårterminen Gabriel! Fantastiskt att sjunga med kören igår i Göteborg Kram Carin Kerstin

 4. birgitta skriver:

  Bästaste Gabriel !

  Tack för en helt otroligt rolig kväll, både för oss i kören och från de som lyssnade ! Alla var grymt imponerade hur ”samstämmiga” vi var och det är Din förtjänst 🙂
  Tack och önskar Dig en god körhelg i Ystad !
  Kram
  Birgitta

 5. julia skriver:

  Så fin du var idag på fyran Gabriel 🙂
  Snygga kläder underbart!
  Vad bra dom sjöng me 🙂
  Hade velat va me 🙂
  Men tårtan herregud 🙂 ha ha
  Kramiz 🙂

 6. Lotta skriver:

  Gabbe, du är bara bäst 

 7. Carina Petersson skriver:

  Tack fina Gabriel för en fantastisk höst med din fina positiva energi och tro på oss körsångare!Du är bara bäst!! Vi ses till våren. Kram Carina

 8. julia skriver:

  Ja två killar pussades i baksätet i Stockholm och blev utkastade!!!
  Dom borde haft den som körde din taxi istället 🙂
  Gud va bråttom. Tur du fick byta om där.
  Härliga du kramen 🙂

 9. STORARTAT! skriver:

  Så fantastiskt bra det lät och vi var verkligen taggade i kören, men utan en sådan suverän körledare hade det ju inte gått!
  Tack för att du äntligen kom till Göteborg, så vi också fick vara med om detta, som jag hört talas om av vänner i Malmö.
  Nu blir du inte av med mig. Jag vill inte vara utan tisdagskvällarna med kören!
  ”You’re simply the best!”

 10. Anette skriver:

  Tack för en kanonbra konsert! Fantastiskt att en kör på ca 300 personer kan låta så tighta. Nu har jag anmält mig till kören till våren! Ska bli kul!

 11. Agneta Hjortzberg skriver:

  Tack, själv Gabriel! Du var smittande glad, härlig i mellansnacken och bara bäst på dirigerandet! Hoppas du kände värmen från oss ALLA här i Götet!

 12. Lena Jinesjö Hall skriver:

  Gabriel

  Kan inte tacka dig nog körsången räddade mig från att förmodligen bryta ihop. Miste mitt jobb mitt i allt men sången och glädjen att längta till varje vecka. Det gav mig också styrka att orka söka nytt utan att deppa ihop. Nu har jag fått nytt jobb och kommer att fortsätta att längta till nästa termin start .
  Njut och var stolt över vem du är och fortsätt sprida glädje och inspirera andra att vpga sjunga. Kram Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *