Konsertkväll i Malmö

Igår var det Malmös tur att sjunga. Två utsålda konserter hade vi i S:t Johanneskyrkan och Andreas Weise var kvällens gäst. Du kan sjung gospelkören gav allt och det blev verkligen en underbar musikupplevelse. Jag landade hemma i Stockholm vid halv två tiden och var så uppe i varv att jag inte kunde somna. Det blir lätt så efter den enorma energiboost som man får på scenen.

Ebba Holm som ni ser i mitten på bilden spelade saxofon på en av körens låtar.

Erland Sjunnesson ackompanjerade kören bakom flygeln.

Efter konserterna signerade jag min bok ”Äntligen”. Tack till publiken och hela kören för en fantastisk kväll.

 

6 kommentarer till Konsertkväll i Malmö

 1. Lotta Söderqvist skriver:

  TUSEN TACK för ännu en jättehärlig kväll. Speciellt häftigt var det att denna gången sjunga i ”lilla kören”. Du är en otroligt fantastisk dirigent. Min favoritlåt var ”Love lifted me” och den hoppas jag få sjunga vid fler tillfällen. Fick en hel del publikkommentarer om att vi blir bara bättre och bättre. KUL. Vi ses. KRAM.

 2. Carina skriver:

  Härliga, glada Gabriel!
  Det är en sån glädje att sjunga i din kör!
  Flera dagar efter konserten går man i ett slags lyckorus.
  Längtar till Julgalan och sen till den 13/3
  Kramkram

 3. Jessica skriver:

  Gabriel,

  Det bästa jag gjort den här hösten är att ha anmält mig till kören!
  Stort tack för den energi du tillfört varje vecka, vi ses i mars igen!
  Kram Jessica

 4. Inger skriver:

  Energidepåerna fylls varje onsdag och konserterna är fantastiska att få vara en del av. Helt otroligt att det kom så många som ville lyssna. Det här är det roligaste ”nya” jag fört in i mitt liv på flera år. Tack snälla Gabriel för allt du är och ger!

 5. Julia skriver:

  Absolut man blir upp i varv 🙂 jag brukar va lycklig till nästa vecka när jag sjungit me er 🙂 kul det va utsålt stor kram Julia 🙂

 6. Janet (DKSG Malmö) skriver:

  Härlige Gabriel! Pga en rälig liten virus i halsen fick jag tyvärr stå över de senaste repen och konserten igår men satt på åskådarbänk och lyssnade och jisses vad jag NJÖÖÖT! Sååååå härliga, duktiga ni/vi är! Så häftigt att sitta på parkett och lyssna. Min dotter filmade två av låtarna, Håll mitt hjärta (såklart) och Halleluja som jag lagt ut på Fejjan Du kan sjunga Gospel Malmö Tusen tack för även denna termin, ytterligare ett terminskort att lägga till samlingen 🙂
  Vi ses i Helsingborg!
  Kraumar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *