Körweekend i Ystad

Direkt efter Nyhetsmorgon flög jag ner till Skåne för att leda en körhelg på Ystad Saltsjöbad. Repertoaren för helgen är julsånger och imorgon blir det konsert. Jag övade med kören igår och hela dagen idag och vi har fått ihop en lista på 10 sånger. Imorgon blir det en grymt tajt dag för mig. Konsert här i Ystad 14.00. Klockan 16.10 lyfter mitt plan till Stockholm från Sturup. En taxi står och väntar på Bromma flygplats för att ta mig direkt till soundcheck och repetition inför World Aids Day-konserten som jag ska leda kl 20.00. Håll alla tummar ni har så att mitt flyg är i tid. Tack på förhand.

På  lunchrasten fick jag en skön ansiktsbehandling på hotellets spa. Det var många år sedan sist och det gjorde fruktansvärt ont när det var dags att klämma ut pormaskarna. Övriga tiden var det bara ren njutning.

Mitt hotellrum är som hämtat ur en Lexingtonkatalog. Härligt eller hur?

Har dessutom en underbar utsikt över havet.

Nu ska jag släcka lampan och sova några timmar. Godnatt och ha en fortsatt skön helg!

 

6 kommentarer till Körweekend i Ystad

 1. Lotta skriver:

  Visst är Saltsjöbaden fint :). På somrarna tror man att man är utomlands fast man inte är det ( om det är fint vädret villsäga). Hoppas att allt gick bra 🙂
  Många kramar
  Lotta

 2. Margareta Bergwall skriver:

  Tack för en underbar konsert. Du hann i tid och bra lät det. Nu får du sova ut och hämta nya krafter, fast jag gissar att det är just allt detta körledande och farande som ger dig kickar!
  Natti-natti

 3. julia skriver:

  Nu kom strömmen!!!!
  Tänk så beroende man är av den!!!
  Kram och go natt
  🙂
  Vi har det bra i detta land 🙂

 4. Stiinis skriver:

  Va på Ystad saltsjöbad i somras och såg Magnus Carlsson där 🙂
  Så himla fint där!

  Vilket fint hotellrum du hade, härligt med en spa behandling!

  Hoppas du haft en fin helg!

  Kramar

 5. julia skriver:

  Strömlöst här jag bor nu 🙁
  Nattsvart överallt 🙁
  Som en spökstad.

 6. julia skriver:

  Wow vilket fint hotellrum 🙂
  Håller tummar och tår kramen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *