Löpning i soluppgången!

07.00 ringde klockan imorse och jag skyndade mig upp ur sängen och snörade på löpardojjorna. Jag sprang ner på stranden som är jättelång och helt perfekt för en morgonrunda. Sanden är ganska hårt packad och man studsar liksom fram längs vattenbrynet. Anledningen till att jag begav mig ut så tidigt var för att jag inte ville missa det här……..

…. en magisk soluppgång över Monte Gordo. Kan ni tänka er en bättre start på dagen än att få njuta av naturen och den underbara varma havsluften.

2 kommentarer till Löpning i soluppgången!

 1. Stina skriver:

  Härligt med en löpar runda så där på morgon kvisten, ser så mysigt ut med soluppgång 🙂
  Själv så blir de jobb för mig idag, sista veckan på mitt sommarjobb på arbetsförmedlingen.

  Kramar i massor 🙂

  • gabrielforss skriver:

   Det var en riktigt härlig morgon. Lycka till med sista veckan på jobbet.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *