Min första föreläsning

Ikväll har jag haft mitt livs första föreläsning. Ca 600 pers hade samlats på Rival här i Stockholm för en inspirationskväll under ledning av nätverket 4Good. Jag var först ut bland 4 inspiratörer och jag berättade min livshistoria och visade bilder. Det var lite nervöst att gå ut och köra på det här sättet. Jag är ju van att berätta om mitt liv utifrån boken i intervjuer osv. Det här var någonting helt annat. Nu var jag tvungen att försöka fånga publiken och ta dem med på min resa. Det kändes bra efteråt så jag tror att jag lyckades. Jag avslutade med att sjunga med publiken och köra lite enkla moves.

Övriga inspiratörer den här kvällen var skådespelerskan och komikern Katrin Sundberg, mästerkocken Sigrid Bárany och New York frun Janique Svedberg.

Tack för att jag får berätta min story.

 

4 kommentarer till Min första föreläsning

 1. Julia skriver:

  Antar d inte e några biljetter man köper till konserten me dig o Carola då 1dec?Vore underbart höra er två sjunga ihop 🙂 kram

 2. Madelene skriver:

  Du var grymt bra! En jätte bra föreläsning, blev både rörd och väldigt glad!

 3. Julia skriver:

  Gabriel. Köper man biljetter till konserten i engelbreckkyrkan el e det bara att komma 1 dec när du o Carola o One Voice sjunger? Kram Julia 🙂

 4. Julia skriver:

  Tror du gjorde det jättebra Gud va modig du e kramiz 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *