Min laxmiddag i Expressen

Jag är ingen kung i köket, det är jag väl medveten om. Men jag är ändå lite stolt över att jag lyckades få till den här laxmiddagen när jag hade expressens matbilaga på besök. I denna veckas ”Mitt Kök” hittar du receptet och får ta del av mina magiska tips för en lyckad middag he he.

3 kommentarer till Min laxmiddag i Expressen

 1. Ann skriver:

  Ska absolut köpa tidningen!

 2. Annelie skriver:

  Åh, jag älskar både lax och chevre så jag ska absolut testa detta recept!

  Ha en bra dag!

  Kram!

  http://www.niehoffs.blogspot.com

 3. Eva skriver:

  Köpte tidningen igår och kommer att ta Ditt recept vid nästa middag. Ska bli spännande att laga till. Verkar både enkelt och väldigt gott. Nyttigt är det ju också.

  Kram/Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *