Mysig lucia på fredagen den 13e

För första gången på många år fick jag idag uppleva Lucia på hemmaplan. Min guddotter Sally hade bjudit in mig till sin skola i Birkastan där hennes klass lussade för familj och vänner. Barnen var jätteduktiga och bjöd på ett rejält program på ca 15 sånger. Jag var mycket imponerad av att de hade lyckats lära sig alla sånger utantill.

Sally var nöjd och glad efter sitt framträdande och fick en väldigt rosa bukett med blommor. Jag tyckte den passade perfekt till en luciatjej 🙂

Buketten är designad av stans bästa florist. Hon heter Marie och har precis öppnat en ny butik på Hornsgatan 60. Ginkgo är namnet på hennes nya ställe. Värt ett besök!

På luciaeftermiddagen gästade jag Podcasten ”Livshjulet” som Anna Hegestrand på Expressen kör varje vecka. Min intervju kommer att inleda det nya året. 2 jan kan man höra den på expressen.se/podcast Vi berörde olika delar ur livshjulet så som kärlek, familj, vänner, hälsa, karriär, ekonomi, bostad och självutveckling. Jag fick sätta betyg på alla delar av mitt livshjul och det blev ett ganska spännande samtal som höll på ca 45 minuter.

Kvällen tillbringade jag med mina älskade vänner på Taverna Brillo på Stureplan. Vi kommer snart att skiljas åt för några månader. Tobias Karlsson och hans Tomasz åker till Thailand. Cecila Ehrling och Jeanette Karlsson drar också iväg på sitt håll innan en ny säsong av ”Let’s dance” sparkar igång. Imorgon ska jag packa det sista och sen åker jag snart till mitt paradis.

4 kommentarer till Mysig lucia på fredagen den 13e

 1. Stina skriver:

  Gud så härligt med värme, tror jag följer med dig till Miami och kommer hem till våren 🙂 Behöver verkligen en paus från allt julstök!

  Hoppas du får en underbar vistelse i Miami, så syns vi såklart till våren igen 🙂

  Stora kramar till dig vännen <3

 2. julia skriver:

  Har du hört om ABBA-kören i samarbete med Aftonbladet och ABBA museum 🙂
  Ashäftigt 🙂 Där hade jag verkligen velat va med om jag hade kunnat 🙂
  Men det blir bara 50 pers och man måste verkligen kunna sjunga BRA 🙂
  Men verkligen en kul grej till deras 40-års jubileum nästa år sen dom sjöng Waterloo 🙂
  Grymt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *