Nominerad till ”Årets Bok”

Jag har blivit nominerad till ”Årets Bok” på Qx-Galan. Känns helt fantastiskt roligt. Hade aldrig kunnat drömma om det när jag för ett år sedan satt här i Miami och skrev. Vilket år jag har haft och vilken otroligt fin respons jag har fått. Tack till alla er som har läst min berättelse.

Jag har hamnat i ett riktigt tungt sällskap av Jonas Gardells ”Torka aldrig tårar utan handskar” och Andreas Lundstedts ”Mitt postiva liv”. Två väldigt starka och viktiga böcker. Känner mig hedrad att dela nomineringen med dessa herrar. Vore jättekul om du ville rösta på mig. Klicka i så fall här

Tack och kram

4 kommentarer till Nominerad till ”Årets Bok”

  1. Hej! Har lagt min röst på din bok nu :). Önskar dig en God Jul! Kram 🙂

  2. Maria Högberg skriver:

    Jag har lagt min röst på din bok ! Har läst den och tycker att berättelsen om ditt liv är så viktig och stark! Hoppas attt många bla inom frikyran kan få kraft att leva och älska precis vem dom vill! Ha det gott !

  3. marie skriver:

    Din bok är verligen bra läser den nu för andra gången. Det är så kul att du blivit nominerad och har röstat på dig. Men den som tar hem priset är nog Jonas. Den boken är nog bland de starkaste jag läst. Dessutom jobbade jag på sjukhuset i sthlm när ” helvetet” bröt ut. Jag minns att jag förlöste mina pat. i dubbla skyddsrockar visir, gummistövlar samt tredubbla handskar för man var så rädd för smittan.Alla kunde vara smittade så resonerade man. Helt galet.

  4. Julia skriver:

    Gud va kul 🙂 försökte rösta men det krånglade på nå vis kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *