Ny dator och ny glädje!

Äntligen en ny dator. Äntligen kan jag blogga på riktigt igen! Min gode vän Robin Sundin försökte rädda det som kunde räddas av min kraschade dator, men tillslut insåg vi båda att det bästa var ändå att köpa en ny. Det verkar som min gamla maskin fått sig en rejäl smäll. Tydligen hade ena hörnet vikts in och jag som trodde det var en del av designen 🙂 Nu är jag glad igen men rejält mycket fattigare. Bilden ovan är inte dagsfärsk. Den är tagen efter två dygn i buss från Portugal och hem våren 2010. Därav påsarna under ögonen! Det var den berömda isländska vulkanen som stoppade all flygtrafik under en veckas tid. Min nya dator ser precis likadan ut som den gamla så nu blev det den här bilden. Härligt att vara tillbaka på riktigt! Ni skulle bara veta hur mycket fortare det går att skriva ett blogginlägg nu jämfört med när jag kämpade med de små knapparna på telefonen ha ha.

2 kommentarer till Ny dator och ny glädje!

  1. Camilla skriver:

    Ja, det var en resa jag aldrig kommer att glömma…Ska bli kul på fredag och på måndag och resten av hösten o ända fram till nästan jul! ÄNTLIGEN!

  2. Julia skriver:

    Vad synd det inte gick o rädda den gamla men härligt du har en ny stor kram Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *