På plats i Turkiet!

Nu har vi kommit fram till Turkiet och börjat känna oss hemma här på Blue Waters Resort. Planet lämnade Arlanda i fredags morse och det var ca 150 resenärer som packat väskan för en veckan full av träning, sång, sol och bad. Brorsan Jocke, jag och Andreas Lundstedt som är min gäst den här veckan laddade på planet. Andreas kommer att medverka på körens konsert på torsdag och även hålla i några danspass och en föreläsning.

Jag har med mig stora delar av familjen på den här resan. Brorsan Alexander och tre av hans barn, Josephine, Richard och Carl-Philip. Mamma, pappa och så Jocke som spelar piano till kören. Känns fantastiskt förmånligt att få ta med sig familjen och umgås mellan arbetspassen.

Förutom två sångpass och en allåsngskväll har jag redan hunnit med att träna crossfit och tävla i min ”favortigren” vattenrutschbaneåkning. Jag blir som ett barn på nytt när jag slänger mig ut. En perfekt energiinjektion av fart och adrenalin.

Badat har jag gjort en gång. Det var kallt! Josephine och Richard har inte varit i ännu, men  det är fortfarande många dagar kvar.

Igår var jag med på ett löppass där vi fick en fördjupning i hur man bäst använder fötterna för att springa rätt och fort. Jag har ju tränat ett tag men aldrig fått upp någon riktigt teknik, så nu hoppas jag att det ska ge bättre resultat i spåret.

Allsångskväll har blivit en tradition på mina resor. Igår hade jag Malin Berghagen och Andreas Lundstedt till min hjälp. Det blev mycket schlager och några svenska favoriter.

Andreas fick upp hela gänget och lärde ut några snygga disco moves.

Vi fick även besök av de här urläckra påskkärringarna som bjöd på ett bejublat framträdande.

Kvällens yngsta fotograf hade en väldigt tung kamera 🙂

Turkietgänget församlade för en gruppbild! Imorgon väntar mera sång, dans och träning.

 

En kommentar till På plats i Turkiet!

  1. Julia skriver:

    Oh va härligt att äntligen höra ifrån er allihopa 🙂 va kul för dig att få me dig familjen 🙂 den hade jag velat träffa 🙂 njut o ha kul så hoppas jag vi synes snart för jag vill sjunga 🙂 men skitsvårt få till det i år 🙁 be en bön någon att jag ska få sjunga snart o träffa dig Gabriel 🙂 love Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *