Panelsamtal i Jönköping

Igår medverkade jag i ett panelsamtal i samband med Pride i Jönköping. Vi pratade om hur det är att vara kristen, homosexuell och hur kyrkan ser på det. Jag var inbjuden av Andreas Jonsson som tillsammans med Bilda arrangerade kvällen.  Filmen ”Prayers for Bobby”  som jag tidigare skrivit om här på bloggen, visades innan samtalet drog igång. Med i panelen var också pastorer från både Missionskyrkan och Pingstkyrkan. Det blev ett bra samtal och jag är så glad att det här ämnet äntligen börjar lyftas fram i kyrkliga sammanhang.

Här är en fin artikel som journalisten Marianne Lundvall på Jönköpingsnytt skrev  med anledning av mitt besök i Jönköping.

5 kommentarer till Panelsamtal i Jönköping

 1. Julia skriver:

  Man både gråter och ryser 🙂 tjejen ovanför e helt otrolig vad hon berör och vilken röst 🙂 En ny stjärna e född 🙂

 2. Stiinis skriver:

  Håller ned Julia! Den filmen måste jag se när den kommer ut.
  Nu tok längtar jag tills sen 14 juni när du kommer till Luleå 🙂

  Kramar

 3. C skriver:

  Det är så himla bra att du gör sådant Gabriel! Det behövs verkligen! Jag är så glad över att ämnet börjar komma upp till samtal runt om i landets kyrkor… Vi är många som känner oss svikna och trampade på…

  Tack för allt du gör!

 4. Julia skriver:

  Jag e också glad att nån vettig männska får ordning på det här bums 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *