Påskafton i Turkiet!

Denna påskafton började med ett sångpass på två timmar där jag bland annat lärde ut Coldplays största hit ”Viva la vida! På torsdag har vi konsert här i Side och till dess ska vi hinna öva in en helt ny repertoar. Vädret är fenomenalt bra så jag kunde inte hålla mig borta från solstolen. Ca 26 grader och jag har till och med badat i havet. Trodde att det skulle vara iskallt men jag låg i en bra stund och njöt av Medelhavets vågor.

Det är många olika träningspass som pågår under dagarna. Här ser ni ett avslappningspass under Jonas Hedqvists ledning ute på det som vi kallar för plankan.

En vacker gammal pir går ut i havet från hotellets egen strand. Det är ett enormt område runt den här resorten med vackra parker och grönområden. Känns nästa som att vara i Miami faktiskt!

Mat finns det i överflöd. Jag lovar att så småningom lägg ut en bild på den enorma middagsbuffé som dukas upp varje dag. Här ser ni en liten gumma som sitter nere vid stranden och steker crepes på dagarna. Hon har en egen lite cabana som man får kliva in i och hämta sin mat.

4 kommentarer till Påskafton i Turkiet!

 1. Stina skriver:

  Vad härligt du har de i värmen 🙂 kul med såna där körresor där ni får fara runt.
  Hoppas du haft en bra påsk!

  Kramar

 2. Lena Svahn skriver:

  Är detta körresorna från Sverige som du åker med då och då? Vilka är arrangörerna och hur får man möjlighet att anmäla sig till en sån resa? Ser det som en fantastisk idé att uppleva ett land samtidigt som man står i kör….

  • gabrielforss skriver:

   Hej Lena. Det är resebyrån Springtime Travel som är arrangör och kika in på deras hemsida så hittar du mer info om våra gemensamma projekt. Nästa resa går till New York över nyår den ligger nog inte uppe på hemsidan ännu men kommer så småningom! Hjärtligt välkommen http://www.springtime.se/comers/pages/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *