Phillip Phillips Home

Jag har kärat ner mig en smula i den här låten. Jag är vanligtvis inget stort fan av country/singer-songwriter musik, men den här låten har nåt speciellt som jag gillar. Artisten heter Phillip Phillips och vann American Idol 2012. Vad tycker ni? Flipp eller flopp?

9 kommentarer till Phillip Phillips Home

 1. Lena skriver:

  Flipp från mig! En yngre variant av Ryan Gosling som dessutom kan sjunga 😉 #gillar

 2. Julia skriver:

  Längtar så ska det stå. Snart drar jag iphonen i väggen för den bara skriver fel. Kan man få bort ordlistan från iphonen nån som vet 😉 Kram

 3. Julia skriver:

  Oj oj Gabriel 🙂 Såg ett klipp på you tube me dig från augusti 2012. Vad kul där sa du att det kommer en soloplatta me dig i år oooohhhh 🙂 Vad glad jag blev! Nääärrrrdddåååå? En svensk skitskoj längst så 🙂

 4. maria v skriver:

  Varken eller…….fin röst, men låten lämnar mig ganska oberörd.

 5. Julia skriver:

  Flipp här me 🙂 Såg när han vann 🙂 Så genuin artist med så mycket känsla och låten är underbar 🙂 Han menar vad han sjunger och det är på riktigt fast han e så ung. Fast man kan ha mycket erfarenhet av livet ändå. Stor kram 🙂 Kram till fina Anne me 🙂 Love 🙂

  • Anne skriver:

   Kram till er båda 🙂
   Hoppas ”American Idol” har en ny säsong snart. Älskar detta program. En klar favorit var Adam Lambert.

 6. Andreas, Halmstad skriver:

  Mmm
  En riktigt flipp!
  Gillar den skarpt.

 7. Anne skriver:

  Kul. Jag kommer ihåg den här killen eftersom jag alltid följer ”american idol”.
  En otroligt mysig låt.

  Så från mig blir det en FLIPP.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *