Portugal dag 2

Andra dagen i Portugal började med 2 timmars körövning och sen blev stranden. Vädret här nere är sagolikt härligt och vattnet är precis lagom temperatur för mig. Anders Bagges mamma Lisbeth har sjungit i min kör sen jag drog igång Du kan sjunga gospel 2004 och det är tredje gången som hon är med mig här nere i Monte Gordo. Man brukar ju säga att bakom varje framgångsrik man finns det en underbar mamma och det gäller verkligen för Anders mamma Lisbeth!

Min bästa Miamikompis Jonas Hedqvist är här och kör dans-, träning- och body and mindklasser. Vi har ikväll suttit och planerat vår kommande vinter i Florida över en pizza.

Vi valde att ha körövningen inomhus idag för det är lite klurigt med vinden utomhus som tar bort mycket av klangen. Viktigt att alla hör varandra ordentligt i det olika stämmorna.

Den här mannen gick loss ordentligt idag. Han körde en egen show på stranden. Härligt med människor som inte bryr sig utan kör sitt eget race!!!

3 kommentarer till Portugal dag 2

 1. Marie Ericsson skriver:

  Ja, ja vi som är kvar – i faktiskt ganska varma Skåne får väl titta på 4 stjärnors middag i stället. Det är någon med där denna vecka som vi känner igen ! ! Hoppas ni har det riktigt bra i Portugal.

 2. mathilda skriver:

  Fan portugal. Niiice 🙂 vill vara där jag också. Ps jag var med i kören i Markaryd jag är även med i ungdomskören där 🙂 hoppas du har det trevligt 🙂

 3. Stina skriver:

  Är så avis på dig som är där nere 🙂 Vill också fara till värmen nu när de är så kallt här hemma.

  Hoppas allt är bra med dig!

  Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *