Portugisisk middag med kören !

Efter dagens sångpass med kören gick jag för att kolla in kyrkan som vi ska ha konserten i på fredag. Den ligger mitt i Monte Gordo och är en katolsk kyrka. Jag var lite orolig för att det skulle bli problem med klädsel och sångval men det verkar som att de är ganska öppna här i Portugal för både kläder olika typer av musik. Kyrkan är otroligt vacker men jag vill inte avslöja riktigt ännu hur den ser ut inuti, utan jag väntar till på fredag 🙂 LaGaylia Frasier kommer ner som gästsolist och vi hoppas att det blir fullt med folk.

I kväll var det gemensam middag på en supermysig restaurang en liten bit ifrån hotellet. Vi blev serverade portugisisk fisk och en väldigt mastig soppa. Sådär får maten i betyg av mig!! Men till efterrätt kom det in en härlig brulépudding och då blev jag riktigt lycklig igen. Jag älskar allt som är sött och sliskigt. Jag nu menar jag på tallriken alltså 🙂

Till bordet hade jag de här trevliga kvinnorna. Ann till vänster på bilden och Anki till höger. Båda tjejerna är med och sjunger i kören här nere och de var även med på resan som vi gjorde till Karibien och New York i vintras.

Om ni vill se hur ”bra” jag är på att laga mat så kolla in 4 stjärnors middag imorgon onsdag kl 19.00 på Kanal 5.

3 kommentarer till Portugisisk middag med kören !

 1. Carina J i Färila skriver:

  Hej Gabriel. Hade ej tillfälle att se din matlagning men det går kanske i repris.Det gick nog bra antar jag.Kul att du kan laga mat i TV och vara i solen i Portugal samtidigt.
  Ha det fint kära du.

 2. Eva Andersson skriver:

  Jag har precis sett på 4 stjärnors middag.Och jag måste bara få säga det att du är helt underbar Gabriel! =)
  Nu när du är i Portugal så hoppas jag att du njuter av varje stund och unnar dig lite vila också.
  Ha det riktigt bra och ta hand om dig.

  Kramar =)

 3. Stina skriver:

  Sött och silskigt, Haha du roligt du 🙂
  Är så avis på dig att du är i värmen och gottar dig. Här hemma har de regnat ja vet inte hur mycket och igår hade vi en storm på 30m/s.

  Passa på och njut nu dom dagar du är där!

  Kramar i massor från mig till dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *