Redo för Turkiet

Nu har jag packat och kämpat för att få ihop min väska. Att jag aldrig lär mig 🙂 Imorgon går turen till Turkiet för en vecka fullspäckad av sång och träning. Jag har med mig ett 50-tal sångare i kören och vi ska tillsammans med Andreas Lundstedt hålla en konsert i slutet av nästa vecka. Innan dess blir det repetitioner och förhoppningsvis sol och bad. Ska försöka uppdatera bloggen så mycket jag hinner under veckan.

Det är andra året vi åker till Side och så här såg det ut sist det begav sig.

En kommentar till Redo för Turkiet

  1. Marie skriver:

    Så skönt att höra att det är fler som har svårt att få ihop väskan !!!!
    Varför är det likadant varje gång. Är just nu liiiiite rädd för vågen………
    för väskans skull !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *